5 Ekim 2009 Pazartesi

Jarvis Cocker'ın İşleri


Naçizane fikrimce gelmiş geçmiş en seksi vokal sahiplerinden Jarvis Cocker, son albümü Further Complications'ı yeni çıkardı ama rahat durmuyor. Önümüzdeki ay sınırlı sayıda basılmak üzere bir 45'lik yayınlayacak ve Wes Anderson'un yeni filmi için müzikler hazırlayacak.

Brit pop grubu Pulp'un solisti Cocker, 2006 yılından beri çıkardığı solo işlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son albümü Further Complications ile yine büyük bir ilgiyi üzerine toplayan sanatçı, yeni albümünün hazırlığı içerisinde. 7 inch'lik 45'lik'te, bir yüzünde son albüme adını veren Further Complications, diğer yüzünde Girls Like It Too olacak. 9 Kasım'dan itibaren edinebilirseniz, tabii eğer bulabilirseniz. Nitekim sadece 1000 adet yayımlanacak.

Cocker, Wes Anderson'un yeni filmi Fantastic Mr. Fox için bir de müzik hazırlıyor. Yaptığı işlerle filmin yönetmenini kendine hayran eden Cocker, ufak bir de rol kapmış durumda. Stop-animasyon tekniğiyle çekilen filmde Cocker, Petey isimli karaktere sesini verecek.

Unutmadan: Cocker'ın resmi sitesine bakmanızda yarar var. Bu güzel sesin sahibi, sitesinde kitap okuyor, fotoğraf çekiyor, elma soyuyor, sinek avlıyor... Tüm bu saçma haller hiç göze batmıyor çünkü ne demişler; delidir ne yapsa yeridir: jarviscocker.net
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa