26 Şubat 2010 Cuma

Yeni Albüm:Iron Man 2


2010 Mayıs ayında vizyona girecek olan ve Robert Downey JR, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johanson, Mickey Rourke’lu geniş kadrosuyla gişe hasılatlarını alt üst edecek bir film; Iron Man 2’nin muhteşem soundtrack albümü AC/DC imzalı!

Nisan sonunda yayınlanacak olan AC/DC albümü, bildiğimiz diğer soundtrack’lerden biraz farklı. Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan AC/DC: Iron Man 2 adlı albümde yer alan film müziklerinin tamamı AC/DC’ye ait. 1976’dan günümüze dek gelen 15 AC/DC şarkısının yer aldığı albümdeki en az 3 şarkı ise filmde baştan sona yer alacak. Filmin yönetmeni ve sıkı bir AC/DC hayranı olan Jon Favreau, Iron Man 2’nin açılış sahnesinde prömiyerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Shoot To Thrill şarkısını ve bitiş jeneriğinde ise Nisan ayında yayınlanacak olan albümün 2. single’ı Highway To Hell parçalarını kullanıyor.

AC/DC’nin geçtiğimiz aylarda Black Ice Dünya Turnesi kapsamında verdiği Buenos Aires konseri sırasında kaydedilen inanılmaz görüntülerden ve Iron Man 2 filminden çok özel görüntülerle hazırlanan Shoot To Thrill videosu grubun resmi internet sitesinden izlenebilir. Bu şarkı, AC/DC’nin 50 milyonun üzerindeki bir satış rakamı ile tüm zamanların en çok satılan albümlerinden biri kabul edilen Back In Black albümünde yer alıyordu.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu haberin aynısı girilmişti ne saçma bir şey olmuş ????

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa