11 Şubat 2010 Perşembe

Yeni Albüm:Sandık



Hayko Cepkin, mazide kalan beş yılda her zaman kendisinden söz ettirdi... 2010 yılı itibarıyla da yeni albümü Sandık ile tüm Türkiye Hayko'yu bekliyor!


İnsan doğasındaki varoluş ve yok oluşun anlatıldığı yeni albümde, söz-müzik ve düzenlemeler Hayko Cepkin'e ait. İlk video klip ise "Yol gözümü dağlıyor"parçasına çekilecek.Behnan Shabbir imzalı illüstrasyonlarıyla da dikkat çeken bu albümle her bir parçaya klip çekmek istediğini söyleyen Cepkin, canlı performansları için de yine oldukça titiz davranıyor ve bu kez en büyük hayali olan sahne dekorunu Sandık'tan çıkarmaya hazırlanıyor. Her yere taşınabilir sahne dekoru ile konser alanlarını kendine has bir şekilde renklendirmeyi kafaya koymuş olan Hayko,yeni albümde daha sert bir sound geleceğinin müjdesini bizlere verdi..
Baştan başa yenilenen sahne performansları, müzikal bütünlük, Hatice Gökçe imzalı yeni kıyafetler ve akıllara zara olabilecek birçok şey sandık'tan çıkmayı bekliyor. İlk konser-14 Mart 2010 Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde..

Sandık parça listesi:
1.Sandık
2.Yol Gözümü Daglıyor
3.Gelin Olmuş
4.Balık Olsaydım
5.Sahibi Yok
6.Doymadınız
7.Açtırdınız Kutuyu
8.Sandığım Hazır
9.Yolun Sonu
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

balacan on 12/2/10 12:01 ÖS dedi ki...

o nasıl bir fotoğraftır? beğenemedim.

fatih on 13/2/10 1:32 ÖÖ dedi ki...

hadi bakalım Hayko Cepkin...taaa geçen sene yeni albümün sert olacağını söylüyordu. sözünde durursa metal fanzinde haber yapmayan şey olsun( ne olsun?)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa