19 Mart 2010 Cuma

Kaçırılmayacak Etkinlikler: 19-20 Mart


The Fiery Furnaces'la kapattığımız Şubat ayının ardından Mart ayında da etkinlikler açısından yüzümüz epey güleceğe benziyor. Atlatılmaya çalışılan okula entegrasyon süreci, havanın dengesizliği derken her şeye rağmen harika bir cuma ve cumartesi bizleri bekliyor. Başımızı döndürme potansiyeli epey yüksek olan etkinliklerimize geçecek olursak:

19 Mart Cuma gecesi bizi en son 2 yıl önce ziyaret etmiş olan Piano Magic, Babylon'da yeniden sahne alıyor. 2009 sonunda çıkarttıkları Ovantions albümüleri ile melankoli ve sakinlik sularında salınmak istiyorsanız Piano Magic'in bunu fazlasıyla gerçekleştireceğini belirtmekte fayda var. Piano Magic öncesinde sahnede synth-pop ikilisi Kim Ki O yer alacak.

Yine 19 Mart gecesi tercihinizi dans etmekten, enerji dolu bir gece geçirmekten yana kullanıyorsanız Indigo'da Bedük sahne alıyor. Yeni albümü sonrası ilk Indigo performansını gerçekleştirecek olan Bedük, hızlı bir cuma gecesi yaşatmakta iddialı.


Bunlardan yana tercihinizi kullanmıyorsanız Ghetto'da, Fatima Spar & The Freedom Fries var! Türkçe, Almanca, İngilizce sözlere sahip şarkıları, değişken ritimleri, birçok tarzın bir araya geldiği eklektik ve pozitif müziğiyle dinamik bir gece geçirmeniz adına gözardı edilemeyecek bir seçenek Fatima Spar & The Freedom Fries.

20 Mart Cumartesi günü etkinliklerine baktığımızda ikilemde kalmamız, kafamızın karışması mümkün. Ghetto'da gecenizi Does It Offend You, Yeah? eşliğinde geçirebilirsiniz. İlginç isimleri bir yana DIOYY, elektro-rock kulvarında İngiltere'nin Justice'e olan cevabı olarak gösteriliyor. Türkiye'ye ilk kez gelen grup Mart ayında çıkacak yeni albümleri 'Don't Say We Didn't Warn You'nun tanıtımını yapacak.



Elektronik müzik eşliğinde gece geçirmek isteyenlerin bir diğer seçeneği ise Thieves Like Us olabilir. Berlin'de tanışan iki İsveçli, bir Amerikalı olarak yaşamlarını ve müzik hayatlarını Fransa'da sürdüren grup üyeleri 2008 yılında dünyada oldukça ses getiren albümleri 'Play Music'i yayınlamışlardı. Gecenin açılışını ise bu geceye özel DJ setleriyle Bon Mod yapacak, Thieves Like Us ise eğlenceyi devralıp sürdürecek.

Yine 20 Mart Cumartesi gecesi tercihini Türkçe Punk'tan yana kullanmak isteyenlerin yolu Peyote'ye düşüyor. Peyote'de sahne alacak olan Cemiyette Pişiyorum kulakların pasının silmek için birebir. Grubun son kadrosu ise Tolga Saygılı (gitar,vokal), Ali Özdemir (bas), Can Oral (davul, geri vokal) şeklinde.
Share This
Subscribe Here

4 yorum:

troublegumm on 19/3/10 4:01 ÖÖ dedi ki...

kaçırılmayacak etkinliklerden biri de bu: http://www.biletix.com/event.htm?id=LLP02

İpek Burcu Şaşmaz on 19/3/10 5:18 ÖS dedi ki...

Piano Magic bugün müydü! OF!

Fitah Tencur on 20/3/10 2:37 ÖS dedi ki...

Piano Magic'e gittim aklımda kalanlar: 39 derece ateşte yatıp serum yemeğe hiçbir konser değmez değmeyecek.

Aybike Afşar on 20/3/10 2:52 ÖS dedi ki...

hemen belirteyim; thieves like us indigo'da.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa