4 Haziran 2010 Cuma

Efes Pilsen One Love Festival 2010


Efes Pilsen One Love,19-20 haziranda santralistanbulda!




Efes Plisen One Love Festivali'nin dokuzuncusu bu yıl santralistanbulda bizlere muhteşem bir hafta sonu tadını yaşatmak için hazırlanıyor.NewYork’lu elektroclash üstatları Fischerspooner, Efes Pilsen One Love Festival  sahnesinde tüm dans müzikseverler için büyüleyici bir performansa hazırlanıyor. Fischerspooner'ın da ana sahnede performans sergileyecek olması,bu yıl festivali daha bi' heyecanlandırıyor.
Fischerspooner'ın yanısıra Sophie Ellis-Bextor, The Whitest Boy Alive ve Wild Beasts de festivalde sahne alacak diğer isimler arasında.
Dans müzik piyasalarını alt üst eden Groove Armada ve pop kültürünün en önemli temsilcilerinden The Ting Tings de cabası,alası,en mükemmeli bu yılki festivalin.


Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi kapılarını saat 14.00'de açacak ve eğlence gün boyu aralıksız devam edecek.       


SAHNELER:

Tamirane:Tamirane sahnesi dans müziğinin en başarılı ve eklektik isimlerini müzikseverlere sunmaya hazırlanıyor. Cumartesi günü Köln’ün önde gelen elektronik müzik prodüktörlerinden Matias Aguayo canlı performansıyla Tamirane sahnesinde, Pazar günü ise Rainer Truby ve Yakuza ikilisi Pazar akşamına yakışır hareketli ve coşkulu bir set ile müziği devam ettirecek.

Parti Arena :Cumartesi günü bir şehir efsanesi Oldies But Goldies, Mabbas ve Murat Beşer ile saat 23.00’de sahnede yerini alacak.Pazar gününde de Mabbas Rock Party konseptiyle rock müzik festivalcilerce yaşanacak.

Senin Sahnen
Sadece gece partiler ve ana sahne degil tüm gün boyunca Samsung – Senin Sahnen platformunda, hem festivalciler hem de Türkiye’nin umut vaat eden yeni grupları yeteneklerini sergilemeye hazırlanıyor. Tüm gün içerisinde,bu platformda, karaoke performansları ve Samsung Airstar yarışmasıyla tempo hiç düşmeyecek. Parmak güreşi ve dokunmatik aktivitelerin yanı sıra,  Ramadan, Neşeli Milis, Soaked, Dengesiz Herifler, Ars Longa, Model ve Kung-Fu gibi Türk grupların konserleriyle Samsung - Senin Sahnen’de eğlencenin bitmemesi festivalcilerin en büyük dilekleri olacağı görülebiliyor.

Club 14.1:14.1 festivalde gündüz boyunca Film Salonu olarak hizmet veriyor. En güzel müzik ve festival temalı film ve belgeseller gösterilecek burada.Cumartesi gecesi  23.00 de 14.1’de bir odada Fuchs vs. Cervus, diğer odada ise Dearhead çarpışıyor olacak. Pazar gecesi ise sevilen İngiliz prodüktör Just Jack hareketli bir DJ set için pikapların başında olacak.


 

Efes Pilsen One Love Festival Program


19 Haziran Cumartesi Ana Sahne
Groove Armada
Fischerspooner
The Whitest Boy Alive
Sattas
Multitap

19 Haziran Cumartesi Senin Sahnen
Ramadan
Neşeli Milis
Soaked


19 Haziran Cumartesi – Club 14.1
FuchsCervus
DearHead

19 Haziran Cumartesi – Tamirane 

Matias Aguavo Band

19 Haziran Cumartesi – Parti Arena
Oldies But Goldies

20 Haziran Pazar Ana Sahne
The Ting Tings
Sophie Ellis-Bextor
Wild Beasts
İstanbul Sessions
The Revolters
Gizli Özne



20 Haziran Pazar Senin Sahnen
Dengesiz Herifler
Ars Longa
Model
Kung Fu



20 Haziran Pazar – Club 14.1
Just Jack

20 Haziran Pazar – Tamirane
Rainer Trüeby vs. Yakuza

20 Haziran Pazar – Parti Arena
Rock Party



Bilet Fiyatları:
Tam: 75,00 TL
Öğrenci: 50,00 TL
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Tumerg on 8/6/10 8:32 ÖS dedi ki...

Just Jack, Starz in Their Eyes? OMG.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa