11 Haziran 2010 Cuma

Maynard James Keenan'dan Sürpriz Açıklamalar

Yerimizde duramıyoruz...      




Yüzyılın en şahane gruplarından Tool'un ve en başarılı projelerinden A Perfect Circle'ın frontmani Maynard James Keenan, geçtiğimiz günlerde Rolling Stone'a hayranları sevindirecek iki haberi peş peşe sıraladı.

19 Haziran'da başlayacak olan Tool turnesinin hazırlıklarını sürdüren Keenan, Tool için yeni bir albüm üzerinde çalışıyor olduklarının müjdesini verdi. Albümün içeriği ile ilgili ağzından tek kelime çıkmayan 'o kel, farkındalık yüklü büyüleyici adamın' albümün çıkış tarihi ile ilgili söyledikleri de içeriği ile ilgili söylediklerinden pek farklı değil: 'Hazır olduğumuz zaman yayınlayacağız.'

Bu konuda açıklamalarını sürdüren Keenan, 'Pek çok grup bir kontrat imzalıyor ve daha hazır olmadan üçüncü albümlerini yayınlıyor. Genelleme yapacak olursak, o üçüncü albüm grupların söyleyeceği hiçbir şeyi olmadığı için genellikle yollar, davalar ya da basın ile süslenmiş oluyor. Bu gruplar (pek sevilen deyişle) 'yaşanmışlıklar' olmadan albümlerini piyasaya sunuyorlar.'.

Keenan, müjdesini bununla da sınırlamıyor. Uzun süredir sesi çıkmayan A Perfect Circle için de bir LP hazırlığına başlandığını belirten Keenan, görünüşe göre önümüzdeki günlerde hayranlarını çok sevindirecek.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

snw on 13/6/10 1:09 ÖS dedi ki...

Çocuğumu keserim, şakam yok.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa