1 Haziran 2010 Salı

Yeni Albüm:MGMT


 MGMT tebrikleri hakediyor.

Andrew Vanwyngarden ve Ben Goldwasser,yeni ve hatta 2. albümleri Congratulations ile yine ödülleri ve tebrikleri toplamaya geliyor.

MGMT’nin ilk albümü Oracular Spectacular, NME dergisi tarafından “Yılın En iyi Albümü” seçilmiş ve albümde yer alan Kids, aynı dergi tarafından “Yılın Şarkısı” seçilirken, Time To Pretend ve Electric Feel'de yılın en iyi beş şarkısı arasında gösterilmişti. Time To Pretend aynı zamanda NME tarafından “Son 10 Yılın En İyi Şarkıları” sıralamasında da 2. sıraya oturmuştu.
 
İlk albüm ile yakalanan uluslararası başarı albümün daha özgür ve tüm içtenlikle,hiçbir popüler kaygı duymadan hazırladıklarını söylüyor Andrew ve Ben.

3 senelik bir aradan sonra yayınlanacak olan Congratulations albümü anlaşılması güç olmakla beraber mizah yönü ağır basan yani dinletirken düşündüren ve eğlendiren bir albüm olduğundan söz edebiliriz. Birbirinden güçlü sounda sahip ve tamamı 2009 yılında kaydedilen tam dokuz MGMT şarkısı, albümde bizleri bekliyor. Keşifler ve mistik sözlerle hayat bulan MGMT albümündeki şarkılar, müziğin son elli yılından ipuçları taşıyor ve ruhani atmosferleri içinde kendilerine has bir zaman ve mekânın kapılarını aralıyor.




İnternet müdavimi MGMT, albümün çıkış parçası olan Flash Delirium'u resmi internet siteleri www whoismgmt com’dan ücretsiz olarak dinleyebilmiştik. Bunun ardından MGMT,gerçekten tebriği hakkedecek bir yenilikle,albümündeki tüm şarkıları ücretsiz olarak indirmemize olanak sağladı.

Ülkemizde  Sony Music etiketiyle yayımlanan Congratulations, sınırlı sayıdaki delüks versiyonu ile raflardaki yerini alıyor. İçinde hatıra parası bulunan albümün kapak görselini kazıyarak farklı bir kapak görseli ile karşılaşabilceğimizde yeni albümün sürprizlerinden biri.












 
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa