24 Ağustos 2010 Salı

Caz'ın 20. Yılı Yine Dopdolu

Akbank Caz Festivali'ne hazır mısınız?  

Türkiye'nin en önemli festivallerinden Akbank Caz Festivali 20. yılında 20 gün boyunca İstanbul'u caza doyurmaya geliyor. Zengin konser programı, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve panellerle birlikte yeni logosu, geçen 20 yılı anlatan belgesel kitap ve compliation albümüyle festival yeni yaşını dinleyicileriyle birlikte kutluyor.

23 Eylül-12 Ekim arasında gerçekleştirilecek festivalin öne çıkan isimleri  The Count Basie Orchestra, The Sun Ra Arkestra, John Surman ve Diabe Schuur olurken, özellikle Sarp Maden ve arkadaşlarının performanslarını sunacakları Kampüste Caz etkinlikleri festivalin şehrin her kesimine yayılması açısından önemli bir fırsat sunacağa benziyor.

Büyük Orkestraların Egemenliği, Sıra Dışı Sesler, Türk Cazının Temsilcileri, 20. Yıla Özel Projeler ve Kampüste Caz başlıkları altında toplanan etkinlikler ile birlikte özel atölye ve panellerle festival boyunca 160 sanatçı cazseverler ile buluşacak.

Festival hakkında ayrıntılı bilgileri almak ve kendi programınızı geç kalmadan oluşturmak için festivalin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa