15 Ocak 2011 Cumartesi

+18: Prodigy - Smack My Bitch Up

Hırçın, arlanmaz, sempatik



Prodigy: Eğlendirmenin, ivme kazandırmanın ve korkutmanın farklı bir mertebesi.

Smack My Bitch Up'sa, öykülerinde mühim bir nokta.


Bize Geçelim Mi?: The Fat Of The Land'den önceki dönem, Prodigy için daha marjinal, daha kısıtlı bir kitle demekti. Kapalı kapılar ardında, kalabalık ve gelişigüzel birleşmiş komüniteler bir aralar gizli bir tarikatın giriş parolası olarak Prodigy'i kullanıyordu; ta ki The Fat Of The Land albümü ve Smack My Bitch Up'la Prodigy, MTV tarafından resmen tutulmaya başlanana dek.

Kısaca: ''Tabii geçelim, yarın Pazar zaten.''

Evet!: Smack My Bitch Up, The Fat Of The Land gibi bütünlüklü ve sürükleyici bir albümden bu videoyla sıyrılmayı başardı. Kesinlikle evet.

Pişman Mısın?: En fanatiklerinin bile Prodigy'den istikrarlı ve tutarlı bir müzikal kariyer bekleyebildiğini söylemek güç. The Fat Of The Land, benzersiz bir yükselmeydi: Oluşumun yakaladığı bu tansiyonu ve sonu gelmeyecek gibi görünen keyfi muhafaza etmesini herkes istedi ancak beklenti içine girmekten herkes imtina etti. Bir an/hatıra olarak harikaydı ve genellikle gaddar bir gülümsemeyle hatırlandı. Şartların tekrar aynı şeye imkan vermeyeceğiniyse, herkes biliyordu. Sonuç: Standart bir 'tek gece'den beklenileceği gibi, ''Pişman Mısın?'' gündeme bile gelmedi.

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Arel Koray Nalbant on 26/1/11 4:54 ÖS dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=eU5Dn-WaElI&feature=player_embedded

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa