18 Nisan 2011 Pazartesi

The Dark Knight Rises Heyecanı Başladı

Fragmanlara inanmayın



Christopher Nolan'ın Inception'dan sonra Batman serisinin yeni filmi için hazırlıklara başlayacağını biliyorduk. Serinin heyecanla beklediğimiz üçüncü halkasının gösterim tarihi kesinleşti. The Dark Knight Rises 20 Temmuz 2012'de ABD'de gösterime girecek.

Filmi bütün dünyanın merakla beklediği ortada. Öyle ki işi Christopher Nolan'ı bırakmayıp, daha şimdiden filmin afişini tasarlayıp, kolajlarla fragman yapanlar var. Bu amatörleri hafife almamak lazım.



Sahte fragmanlar bile filmle ilgili heyecanlanmamıza yetti. Önceki iki filmin güzelliğini de göz önünde bulundurursak, kadroya yeni eklenen isimlerle serinin bu bölümünün öncekileri aratmayacağına inanıyoruz. Ama gösterimine daha bir yıldan fazla zaman olması hoşumuza gitmedi. Zira beklemek zor zanaat.

Resmi fragmanını yayınlanır yayınlanmaz yorumlarımızla birlikte sizinle paylaşacağız. O zamana kadar hiç bir fragmana inanmayın. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey Christopher Nolan'dan gelecek haberleri beklemek. Çekimler hala Pittsburgh'da sürüyor.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa