8 Mayıs 2011 Pazar

Pazar Tembelliği

Bu pazar, cumartesi yorgunlarına ithaf edilmiştir


Pazartesi, iş günlerinin başlangıcı olduğu için sevilmez. Salının, çarşambanın ve hatta perşembenin kaderi ondan farklı değildir. Cumayı sevip sevmediğinizi yorgunluktan anlayamazsınız. Cumartesi çalışmak zorundaysanız nefretle dolusunuzdur. Tüm bunların arasında pazar, çöldeki vaha gibidir. Hele ki hava bugünkü kadar güzelse.

Bazı insanlar pazar gününü yanlış değerlendiriyorlar. Pazarın amacı haftanın diğer günleri yapamadığınız zevkli şeyleri yapmak değildir. Onun daha kutsal bir amacı var: Hiçbir şey yapmamak.



Bruno Mars'ın yukardaki yeni klibi bu aralar Facebook'ta en çok paylaşılan video. Havaların ısınmasının ve hala çalışmak zorunda olmamızın üzerimizdeki etkilerini tespit etmek için uzman olmaya gerek yok. Bu şarkı, yoğun tembellik hissini yaşadığımız pazar günlerinin, milli marşı olmaya aday.

Pazar tembelliği diğer günlerinkine benzemez. Dünyanın neresine bakarsanız bakın bu böyledir. Üstelik Facebook'ta bile.



Pazar günlerinin güzel geçmesini istiyorsanız irade sahibi olmalısınız. Sizi bir yerlere sürüklemeye çalışan arkadaşlarınıza, bir işle meşgul olmanızı isteyen ailenize ve çalışmanızı bekleyen sınavlara direnmeli, hiçbir şey yapmamayı sürdürmelisiniz.




Hazır videoyu paylaşmışken hatırlatalım. Dünyanın en gürültülü grubu Deep Purple 18 Mayıs'ta Küçük Çiflik Park'ta olacak. Konsere ilgi büyük. Eğer kaçırmak istemiyorsanız, biletlerinizi şimdiden alın.

Pazar günlerinin bize tembellik hakkı vermesinin yanında bir diğer faydası, cumartesi gecesi yorgunluğunu silip pazartesi curcunası hazırlamasıdır. Tabi ki pazar gününüzü doğru bir mekan da geçirirseniz. Eğer, size bu rehabilitasyonu sağlayacak bir yer arıyorsanız. Tavsiyemiz, güney çimleri eşliğinde Taşoda'dır. Taşoda hız kesmeden bugün de devam ediyor.

Unutmayınız ki bu pazarın ayrı bir önemi var. Bugün anneler günü. Anneleri unutmak olmaz. Önce annenizi arayın sonra devam edin tembelliğinize.

Herkese iyi pazarlar, iyi tembellikler.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa