9 Haziran 2011 Perşembe

Incubus Yenisi Daha Sakin

Promises, Promises, yeni albümün ikinci single'ı.


Incubus, beş yıllık aradan sonra If Not Now, When? isimli yeni albümlerini çıkarmaya hazırlanıyor. Öncesinde ise single göndermeye devam ediyorlar. İlk single Adolescents'den sonra ikincisi de çıktı: Promises, Promises.

Şarkının basitliğine ve bu sayede sahip olduğu güzelliğine daha ilk anda kapılırsınız muhtemelen. Hem zaten şarkının verdiği hisler tanıdık: Daha önce de Incubus şarkılarında burukluk gelmişti, heyecanlanırken dudak bükmeyi öğrenmiştik, bunları bir daha deneyimleyebilirsiniz. Ama korkmayın, Incubus daha da sıkıcılaşmadan kendini tekrarlamayı bu albümle bırakmış gibi görünüyor. Bir röportajında Brandon Boyd da zaten yeni albümü "Daha karanlık, daha yavaş, daha romantik ama diğerlerinden çok daha zengin ve çok daha farklı " sözleriyle anlatmaya çalışmıştı.

Ne olursa olsun, gecenin köründen sabahın aydınlığına geçerken Incubus burukluğu iyi gelir.


Share This
Subscribe Here

3 yorum:

önder dedi ki...

1. Single "Adolescents"
2. Single "Promises, Promises"
Final haftasından dolayı hata oldu herhalde:-) Albüm internete çoktan düştü. Albümün çıkış tarihi 12 Temmuz o kadar bekleriz korsana hayır diyorsanız ayrı.

İpek Burcu Şaşmaz on 9/6/11 12:04 ÖS dedi ki...

Daha çok haber kaynağı hatası.. Uyarın için teşekkürler.

önder dedi ki...

Önemli değil siteye ufakta olsa katkıda bulunduysam ne mutlu bana:-) "Adolescents" klibi vardı acaba yanlış mı biliyorum diye şüphelendim. Daha sonra araştırdım nacizane sitenize katkıda bulunmak istedim.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa