5 Haziran 2011 Pazar

Kaiser Chiefs'in Yapımcısı Olmak İster Misiniz?

  Yeni albüm, sizin ellerinizden



Kaiser Chiefs yeni albümleri Future Is Medieval'ı dün itibariyle yayınlamaya başladı. "Başladı" tam olarak durumu karşılayan ifade, öyle ki an itibariyle bir çok farklı versiyonu var ve her saniye bunlara bir yenisi eklenebilir. Dahası bunu yapan siz olabilirsiniz.

Albümün adını şimdiden zihninizin bir köşesine yazın. "İlk kişiselleştirilmiş albüm" ünvanını başına ekleyen Future Is Medieval muhtemelen uzun vadede pek çok kez konuşulacak, pek çok kez referans gösterilecek çünkü. Tüketirken de "ben" demeye fazlasıyla ısındığımız şu dönemlerde kişiselleştirme mevzusunun müzik endüstrisindeki karşılığı şimdiye kadar tek tek satın alınan parçalardı. Kaiser Chiefs yeni albümünde buna alternatif bir çözümle geliyor ve ilk kez "albüm" konseptinden vazgeçmenize gerek kalmadan bütün kontrolü ellerinize bırakıyor.




Sürecin nası işlediğine gelecek olursak, öncelikle grubun sitesinde size sunulan 20 yeni Kaiser Chiefs parçasını dinliyor ve içlerinden albümünüzde yer almasını istediğiniz 10 tanesini seçiyorsunuz. Devamında sıra albümün kapağını tasarlıyor ve £7.50'a kişisel Future Is Medieval'ınızı indiriyorsunuz. Fakat mevzu burada bitmiyor. Yaptığınız albümü paylaşma şansınız da var ki hazırladığınız albüm her satıldığında £1 kazanıyorsunuz. Anlayacağınız yapımcı derken, sadece ürüne müdahale hakkınızdan değil, mevzunun kazanç kısmından da bahsediyorlar.
.
Denemek istemez misiniz?
.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa