23 Temmuz 2011 Cumartesi

Yeni Şarkı: M83

Esin kaynağı Melon Collie and the Infinite Sadness

M83, iki CD'den oluşan yeni albümü Hurry Up, We're Dreaming'i 18 Ekim'de çıkaracak. Yeni şarkı Midnight City'yi aşağıda dinleyebilir ya da buradan ücretsiz indirebilirsiniz.



M83'in  Dead Cities, Red Cities and Lost Ghosts ile alıştırdığı o tüyleri diken diken eden rahatsız ediciliğini hissedemedim ben bu şarkıda.  Antony Gonzalez, daha önce yaptığı açıklamada bu albümünde orkestranın daha fazla duyulacağını söylemişti. Öyle ki albümde çok önemli isimlerle çalışmış: Zola Jesus, Medicine'den Brad Laner, Beck ve Nine Inch Nails ile çalışan Justin Meldal-Johnsen and Saturdays=Youth albümünde beraber çalıştıkları Morgan KibbySmashing Pumpkins'in 1995 çıkışlı albümü Melon Collie and the Infinite Sadness'ten esinlendiğini söyleyen Gonzalez, ayrıca albümün şu ana kadar yaptığı bütün albümleri kapsayacak kadar iyi olduğunu düşündüğünü da eklemiş. 

Şarkının tekrarları, disco temposu ve sonunda duyulan saksafon ile her şey ilginç ve güzel görünüyor fakat M83'ün zorlayıcı ama içine alan şarkılarının ayarında değil.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa