13 Kasım 2011 Pazar

Kasım'da Konser Başkadır!



Hangisi sizin dansınız?


Sonbaharın hızlı temposuna henüz ayak uydurmaya başlamışken, birçoğumuzun bu ay nerede kimi dinleyeceği aslında çoktan belli. Haftasonları nereye gidileceğine çoktan karar verildi, ajandalara not edildi.

Ancak geçen senenin de en muazzam problemlerinden, ismini event çakışması verebileceğimiz konu, bu sefer de güldürmüyor. Bir de sanki bu sene bilet fiyatlarındaki rakamlar biraz daha kalp kırıcı. Aynı hafta içerisinde gerçekleşen konserlerden bazen bir tanesine gidebilmek, akılların, gidilmesi canı gönülden istenen konserlerde kalması, bu sonbahar da bizi üzebilecek hali hazırda konulardan!

15 Kasım Babylon’da Zola Jesus:
Son albümü Conatus’un turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da konser vermeye hazırlanan Zola Jesus, nev-i şahsına münasır, kalıplara sığmayan müziği ve sıra dışı vokaliyle Babylon’da olacak. Öncesinde Seni Görmem İmkansız’a kulak vereceğimiz gecede after party, Erel Yürek’ten sorulacak.


16 Kasım Salon'da John Grant :
Midlake ile kaydettiği ilk solo albümü Queen Of Denmark ile bir çok mecrada ayakta alkışlanan John Grant, bu sefer doyumsuz şarkılarıyla tebrikleri Salon sahnesinden kabul edecek.




18 Kasım Babylon'da Fenech Soler:
Dans pistinde yerleri almanın vakti geldi, çünkü Fenech Soler beş gün sonra Indie Nation By Nike kapsamında Babylon sahnesinde! Yorulmak kelimesinin literatürden çıkabileceği gecede Club Bangkok ile after party cabası!




19 Kasım Arkaoda'da John Maus:
Kulaktan Kulağa serüveni John Maus ile kaldığı yerden heyecanla ve mutlulukla devam ediyor. Yeni albümü We Must Become The Pitiless Cencors of Ourselves şerefine Avrupa'yı fethe çıkan John Maus'un yolu İstanbul'a da düşüyor. Olabilecek en synth-pop kıvamlı cumartesi gecesi için, istikamet Kadıköy!



25 Kasım'da Salon'da Ane Brun:
Ödüllere doymayan ünlü müzisyen Ane Brun, meditasyon kıvamındaki sahne performanslarının bir yenisini bu sefer Salon'da gerçekleştirecek.


26 Kasım Ghetto'da Does It Offend You, Yeah!:
Geçtiğimiz sezon yine Ghetto'da karşıladığımız DIOYY, tadı damakta bırakır cinsten çılgın sahne performanslarıyla hafızalarda iz bırakmıştı. Yeni albümleri Don't Say We Didn't Warn You müjdesine itafen İstanbul'a ikinci kez uğrayacak grup farklı bir konsept ile Ghetto'da olacak. İki Parti Bir Konser isimli konseptte, dinleyiciler öncesinde The Red Hood önderilğinde açılışı yaparak geceye başlayacak. Does It Offend You, Yeah! sonrasında hala yorulamayanlar içinse, gruptan Dan Coop Dj set'i devralacak.



26 Kasım Garajistanbul'da Cansei De Ser Sexy:
Radio adidas Originals sponsorluğunda gerçekleşecek organizasyonun sürpriz konuğu CSS, doyumsuz şarkılarıyla İstanbul'a seslenecek. Music is my Boyfriend ve Let's Make Love gibi hayatımızın güzel dönemlerine tekabül etmiş, bu hit şarkılara imzasını atmış ve kendine özgü müzik tarzıyla epey sevdiğimiz Cansei De Ser Sexy, yeni albümü La Liberacion turnesi kapsamında 26 Kasım gecesi Garajistanbul'da! **Ancak CSS’in yaptığı son açıklamaya göre Adriano Cintra gruptan ayrıldı ve kendi bestelerinin grubun ileriki konserlerde çalmasına izin vermeyeceğini dile getirdi ki hit CSS şarkıları kendisine ait! Bu yüzden konserin iptal olacağı söylentisi dolaşmakta.



29 Kasım'da Babylon'da Wild Beasts:
2010 One Love Festival'de dinlemeye doyamadığımız Wild Beasts, otoritelerce dile getirilen ''haftanın konseri'' ne tanık olabilmemiz adına bir kez daha İstanbul'a geliyor, yeni albümü Smother ile geliyor, Wild Beasts geliyor!







Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa