18 Aralık 2011 Pazar

2011: Foo Fighters

"Godlike Genius" ve tayfası


Neden Değerli?: Dave Grohl'un NME tarafından Godlike Genuis ilan edilmesi, Wasting Light adlı dinle dinleye doyamadığımız bir albüm ve grubun 16 yıllık hikayesinin muazzam performanslar ve görüntüler eşliğinde anlatıldığı Back and Forth "2011 Foo Fighters'ın yılıydı" demek için yeterli değilse, başka ne yeterli olabilir ki?

Neyi Değiştirdi?: Nirvana ve yaptıkları 20 yıldır bizi ilk günkü gibi heyecanlandırmaya devam ederken, Dave Grohl'un Foo Fighters'ından 16 yıldır yüzümüzde gülümseme kulaklarımızda memnuniyetle bahsediyor olmamız büyük grupların dağılmasının büyük gruplara yol açabileceğinin kanıtı. Üstelik daha farklı, daha oturaklı ve bitmez tükenmez bir istikrar aşkıyla, başlangıçta tam tersini olacağını "öngörenlere" rağmen.

2012'de Nerede?: Biz rotalarının İstanbul'u göstereceği günü bekleyedururken onların gönüllerinde yatan aslan 2012'nin yepyeni bir albüme gebe olması yönünde. Hangi tarafın dileğini gerçekleşirse gerçekleşsin,  2012'de de Foo Fighters'ı konuşmaya doyamayacağımız kesin.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa