2 Şubat 2012 Perşembe

Tavsiye: Alcatraz

Karlı günlerin tesellisi



İzmir'e bile kar yağdığı, geleneksek medyadan sosyal medyaya her yerin kar görüntüleriyle dolup taştığı şu günlerde huzur, evde. 

Evde kapanıp kalındığında ise en güzeli yeni diziler izlemesi. Takip ettiğiniz üzere Alcatraz'ı size daha önce anlatmış, J.J. Abrams'ın bu yeni işini merakla beklediğimizi söylemiştik. Bu hafta dördüncü bölümü ile ekrana gelen dizi, karlı günlerin tesellisi.

Bilmeyenler için dizinin konusunu hatırlatalım. Herkes 21 Mart 1963'te Alcatraz'ın resmi olarak kapatıldığını ve 302 azılı suçlu adadan transfer edildiğini zannetmektedir. Aslında o gün suçlular aniden ortadan kaybolmuşlardır. Olaydan 49 yıl sonra suçlular birer birer ortaya çıkmaya başlar. FBI ajanı Emerson Hauser (Sam Neill),  Dr. Diego Soto (Jorge Garcia) ve dedektif Rebecca Madsen'in (Sarah Jones) görevi, onları yakalayıp, olayın gizemini çözmektir.

Alcatraz'da şu sıralar olay temelde, her bölüm bir suçlunun ortaya çıkması ve onun yakalanması olarak görünse de, aslında gittikçe artan ve bizi heyecanlandırmaya başlayan bir gizem, inkar edemeyiz. Henüz ısınma turlarında olan dizi, kar yağışının arttığı ve takip ettiğimiz bir çok dizinin yayından kalktığı bir dönemde bir teselli. Bu tesellinin bir efsaneye dönüşüp dönüşmeyeceğini zaman gösterecek. Umarız J.J. Abrams yine kalbimizi kırmaz.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa