4 Şubat 2012 Cumartesi

Yeni Şarkı: Madonna feat. Nicki Minaj & M.I.A - Give Me All Your Luvin'


Özlenen ve beklenen; hep taze, taptaze


Madonna'dan yeni albüm geliyor demiştik. Bekletti, heyecanlandırdı, ortalığı kızıştırdı ve yine işinin ustası olduğunu gösterdi. Ne zaman ve kiminle çıkış yapacağını oldukça iyi seçti.

Geçtiğimiz 4 sene süresince meydan Lady Gaga'ya ve Rihanna'ya kalmıştı. Bu ikilinin rüzgarı arasında Britney'in dönüşü oldukça sönük kalmış, beklenen başarıyı gösterememişti. Madonna aynı hataya düşmedi. Yanına ekranlarda sık sık görmeye alıştığımız, düet yıldızı Nicki Minaj'ı da aldı ve albümü yayınlanmadan ilk şarkısını patlattı 'Give Me All Your Luvin'.
 
 

Hep taze, hep canlı, hep güncel. 50'sini çoktan geçmiş pop kraliçesi klibinde bizi ponpon kızlarla gümbür gümbür karışılıyor. Çıkışın yapılacağı şarkı iyi düşünülmüş. Kiminle düet yapılacağı özenle seçilmiş.Günümüz starlarından farklı bir yolda ilerleyen Nicki Minaj klipte ponpon kız kostümüyle Madonna'ya destek verir bir edada. Video başlamadan şu sözler dikkati çekiyor:

'Fans can make you famous, a contract can make you rich, the press can make you a superstar but only luv can make you a player.' 

Madonna kısa ve öz 'daha öğreneceğiniz çok şey var' diyor.

İddialı sözlere iddialı şarkı isimleri. Sadece Give Me All Your Luvin değil, 26 Mart'ta yayınlanacak 12. albümü MDNA'da  tüm şarkıların isimleri oldukça iddialı. Şarkı listesi  iTunes'a düştüğü gün albüm ön siparişte bir numaraya yerleşti. İşte albümdeki şarkı listesi, buyrun şarkı isimlerini siz değerlendirin:

 1. Girls Gone Wild
 2. Gang Bang
 3. I'm Addicted
 4. Some Girls
 5. I Don't Give A
 6. Turn Up The Radio
 7. Give Me All Your Luvin
 8. B-day Song
 9. Superstar
10. I'm A Sinner
11.Masterpiece
12. Falling Free
13. Love Spent
14. I F...ed Up
15. Beautiful Killer
16. Track 16 (Bonus Track)
17. Track 17 (Bonus Track)
18. Track 18 (Bonus Track)


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa