26 Mart 2012 Pazartesi

Yeni Video: Madonna - Girl Gone Wild


Topuklu giyen kaslı adamlar

Albümü yayınlanmadan piyasaya sürdüğü klip ve teaserdan bolca ekmek yedi Madonna. Nihayet o gün geldi, tarihler 26 Mart'ı gösterdi ve albüm yayınlandı. Albümün çıkışı şerefine olsa gerek, daha önce teaserını sürdüğü Girl Gone Wild inanılmaz derecede yüksek doz Madonna içeren klibiyle karşımızda.




 Rahiple sevişti, kendini çarmıha gerdi, hep sansasyonel olmayı başardı. Daha yapmadığı gözümüze sokmadığı hangi seks objesi kaldı derken, Madonna yenisini yarattı : Kaslı ama topuklu giyen adamlar
Klipte bu alışılmadık dansçı topluluğunu gerek Madonna ile haşır neşirken, gerekse bir elmayla ilgilenirken görüyoruz. Ne kadar Madonna bekleneni yaptı desek de, hatun bizi yine ters köşeye yatırmayı başardı. Madonna'ya özgü olmayan tek ayrıntı ise, klibin sonunda karşılaştığımız siyah gözyaşları. Lady Gaga'nın Judas'a akıtttığı yaşları hatırlatmıyor değil. 

İşte olay çıkartacak klip. Buyrun: 

Share This
Subscribe Here

2 yorum:

operadaki fantom on 27/3/12 4:32 ÖS dedi ki...

Ehm. Her ne kadar Lady Gaga'nın Alejandro klibinin, bizzat Madonna'nın Vogue klibine gönderme yaptığını varsaysak da, söz konusu klipte de kaslı topuklu abiler var. Klip atışması yapılıyor adeta.

Abrek on 7/5/12 2:40 ÖS dedi ki...

lady gaga alejandro klibini hiç sevmemiştim. bunu da sevmedim. zaten alejandro demek girl gone wild demek. olmamış madonna. topuklu kaslı adamları önce lady gaga kullanmıştı.

sonuç: ikisi de berbat.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa