1 Haziran 2012 Cuma

Haziran Takvimi: Dikkat!

Son haftaya dikkat!

Bu sene haziran ayı bambaşka! Dört festival ve sayısız konsere tanık olacağımız haziran ayında; İstanbul'a gelen isimler, konserler ve festivallerin konseptleri de ayrı bir heyecan yaratıyor.

Yaz okulu öncesi veya bütün yaz çalışmak zorunda olanlara fazlasıyla motive edici olurken, programın bu kadar dolu olmasının düşündürücü olduğunu da inkar edemeyiz.

Heyecanımızı daha çeşitli kelimelerle ifade etmekten kaçınıp bu güzel takvimi siz, ajandalarınız ve cüzdanınızla baş başa bırakıyorum.

İyi eğlenceler herkeslere!

1 Haziran
Ghetto // Baba Zula
KüçükÇiftlik Park // Imany

2 Haziran
Küçükçiftlik Park // Rock'n Dark Müzik Yarışması Türkiye Finali


3 Haziran
Arkaoda // Ricochet

4 Haziran
Kuruçeşme Arena // Macy Gray

6 Haziran
Beyoğlu Hayal Kahvesi // Neyse

7 Haziran
Turk Telekom Arena // Madonna
2012 Dünya Turnesi kapsamında görkemli konserlerine yenilerini ekleyecek olan Madonna, 7 Haziran'da Avrupa'nın ilk ayağı olmak üzere İstanbul'da sahne almaya hazırlanıyor. 19 sene önceki Madonna konseri hala konuşulduğu gibi, parti konseptli bu konserinde yıllarca hafızalardan silinmeyeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.



8 Haziran
Peyote // Replikas
Beyoğlu Hayal Kahvesi // Gevende

9 Haziran
Peyote // Fakap - Kafabindünya

13 Haziran
Peyote // Hedonutopia - Eternaphobia
Beyoğlu Hayal Kahvesi // Ceylan Ertem

14 Haziran
Kuruçeşme Arena // MFÖ
Beyoğlu Hayal Kahvesi // Nada


16 Haziran
Arkaoda // Jumpy Potato

15 Haziran
Kuruçeşme Arena // Sertab Erener
Beyoğlu Hayal Kahvesi // Melis Danişmend

19 Haziran
Küçükçiftlik Park // Hi Voltage: Megadeth - Trivium - Kurban - Comma - Gitarizma
Festivallere bir yenisi daha ekleniyor: Hi- Voltage. Bu sene ilk kez düzenlenlenen Hi- Voltage, rock ve metal müzik hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Megadeth ve Trivium gibi metal müziğin önemli isimlerini ağırlayan Hi- Voltage, 19 Haziran Küçükçiflitk Park'ta!



20 Haziran
Peyote // Ars Longa

21 Haziran
Peyote // Mispis (Albüm Tanıtım Konseri)

22 Haziran
Peyote // Yora
Live Haymatlos // Gevende

23 Haziran
Parkorman // Burn Electronica Festival İstanbul 2012
Parkorman'ın ev sahipliği yaptığı Burn Electronica Festival, geçen sene de olduğu gibi yine dev bir partiye imza atıyor. 3 sahneden oluşan ve sıradışı kurgular vaat eden festivalin sahne alan isimleri şöyle: Crookers, Hercules & Love Affairs, Markus Schulz, Yolanda Be Cool, The Revenge, Who Made Who, Kasper Bijorke ve daha bir çok ünlü dj 23 Haziran'da Parkorman'ı electronica'ya ve dansa doyuracak!



24 Haziran
Arkaoda // Plak Pazarı + Noiseistanbul Buluşmaları 7: Noise From Kobe meets Noise From İstanbul - Milk Shepherd  + Batur Sönmez

25 Haziran - 28 Haziran 
Pozitif Günler: İlklerin ayı haziran, son haftasında da birbirinden renkli beş güne hazırlanıyor. Pozitif tarafından düzenlenen Pozitif Günler, yeni bir soluk getirdiği festival dünyasına hızlı bir başlangıç yaparak ismini son zamanlarda sıkça duyduğumuz, dinlemeye doyamadığımız isimleri ağırlıyor:


25 Haziran
Küçükçiftlik Park // Walk off the Earth & Nouvella Vague ''Dawn of Innocence''
Kostümleri, erotik olduğu kadar egzotik dans gösterileri ve daha nice unutulmayacak ögesiyle Dawn of Innocence (Masumiyetin Doğuşu) kabare şovu ve Nouvella Vague'un kışkırtıcı sesi.. Hepsi, 25 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta!




26 Haziran
Kuruçeşme Arena // Tom Jones
KüçükÇiftlik Park // Jessie J
Pop müziğin yeni isimlerinden, ödüllere ve başarılara doymayan ve hem stili hem de tavrıyla birçoğumuzun yakından takip ettiği yıldız Jessie J, ilk kez Pozitif Günler kapsamında 26 Haziran'da İstanbul'da!




27 Haziran
Peyote // Sapan- K.I.S.A.L.T.M.A.
KüçükÇiftlik Park // Zaz
Zaz yeniden İstanbul'da! Je Veux parçasını canlı dinleme fırsatını kaçıranlar için 27 Haziran şahane bir fırsat olabilir.




28 Haziran
KüçükÇiftlik Park // Two Door Cinema Club & Metronomy
Haberini aldığımız ilk günden beri heyecanla beklediğimiz konserlerden biri de Two Door Cinema Club & Metronomy konseriydi. Dancing Birds Feel The Beat'in açılışı yapacağı gecede önce Metronomy'e eşlik edip enerjinizin çoğunu harcarken, Two Door Cinema Club ile dansa doyabilirsiniz.




29 Haziran
Peyote // Gevende

30 Haziran
KüçükÇiftlik Park // Pitbull
Solar Beach // Mono Festival
Bu sene müzik severleri yepyeni bir festival bekliyor: Mono Festival. Solar Beach'te gerçekleşecek festivalin konukları ise heyecanı kat be kat artıyor. İsimler ve festival atmosferi için episode 2:




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa