11 Şubat 2013 Pazartesi

Alışılagelmişlik: Grammy Ödülleri

Gönülleri hoş tuttu.

Neler olacağını merak ediyorduk. Dün gece itibariyle merakımıza elveda ettik. Ve aslında dün gece her şey şöyle gelişti:

Gotye ve Kimbra'yı bir de biz gönülden tebrik ettik. (Yılın Kaydı ve Yılın En İyi Düet/Grup Performansı: Gotye feat. Kimbra -Somebody That I Used to Know )

Yılın albümünü bize bıraksalardı sonuç muhtemelen çok daha farklı olacaktı ancak keyifle dinlediğimiz Mumford & Sons hak etti, ödülünü kaptı. (Yılın Albümü: Mumford & Sons - Babel)

''Yılın şarkısı'' ikilemesi tınlamasından da anlaşılacağı gibi adeta marş olmuş parçalardan seçilecekti. Buna en iyi aday We Are Young'dı. (Yılın En İyi Şarkısı: Fun. - We Are Young) Fun. aynı zamanda Yılın En İyi Yeni Artist'i seçildi, ama biz o kadar emin değiliz.


Adele bu sene sadece bir ödül aldı. Bizim köyde neredeyse kendisini unutuyorduk, iyi hatırlattılar. (En İyi Pop Solo Performans: Adele - Set Fire To The Rain (Live)

Ne? Kelly Clarkson mı? diye sorduk ama üstüne gitmedik. Gülümsedik ve yollarımıza devam ettik. (En İyi Pop Vokal Albüm: Kelly Clarkson - Stronger)

''Calvin Harris'ler, The Chemical Brothers'lar varken'' diye söylenerek başladığımız cümleyi tebriklerle tamamladık çünkü arı gibi çalıştığını biliyoruz. (En İyi Dans/Elektronik Albümü ve En İyi Dans Kaydı: Skrillex - Bangrang)

''E yani, tabi ki öyle...'' (En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm: Paul McCartney - Kisses On The Bottom)

Rock tag'li ne var ne yok çuvala atıp gitti The Black Keys ağabeyler. Güle güle kullansınlar. (En İyi Rock Performansı: The Black Keys - Lonely Boy, En İyi Rock Şarkısı: The Black Keys - Lonely Boy, En İyi Rock Albümü: The Black Keys - El Camino)

''Frank Ocean bu seneki Grammy Ödülleri'nden taşıyamayacağı kadar çok ödül ile ayrılabilirdi.'' diye düşünmeden edemiyoruz. (En İyi Urban Contemporary Albüm: Frank Ocean - Channel Orange)

Kanye West ve Jay-Z kardeşler de rap etiketini tekellerine alıyorlardı ancak Drake buna izin vermedi. (En İyi Rap Performansı: Jay-Z & Kanye West - Niggas In Paris, En İyi Rap İşbirliği: Jay-z & Kanye West feat. Frank Ocean & The Dream - No Church In The Wild, En İyi Rap Şarkısı: Jay-z & Kanye West - Niggas In Paris, veee En İyi Rap Albümü: Drake - Take Care)

M.I.A Bad Girls ile alır diyorduk amma velakin... (En İyi Müzik Videosu: Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love)


İlgimiz dahilinde sevincimiz ve şaşkınlıklarımız burada son buluyor. Sayfalar boyu kazananlar listesi için buraya koşabilirsiniz. Ama önce Frank Ocean'ın canlı performansını kelimenin tam anlamıyla tatmanızı tavsiye ediyoruz:


Frank Ocean Grammys 2013 performance ile  dm_51181cced0274



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa