12 Şubat 2013 Salı

Reddit Grohl'u: Dave Grohl AMA Session'ından Notlar

Dave Grohl'la karşı karşıya


Dave Grohl'un engellenemez sevilebilirliği malum. Yıllardır bulaştığı her işin inanılmaz başarılı sonuçlar vermesi yetmiyormuş gibi hayranlarıyla olan yakın diyaloğu biz dahil milyonların gönlünü çelmeye yetiyor da artıyor bile. Bu güzel adam geçtiğimiz cuma Reddit AMA Sessions'dan birini gerçekleştirdi. Biz de seansın görülmesi gerekenlerini sıraladık:


1. Geçtiğimiz aylarda Dave Grohl'un QOTSA'ya dönüşünün haberini vermiştik. Dave Grohl yeni albüm için dönmüş olsa da albümün turnesinde yer almayacakmış.


2. Dave Grohl kendisini yeni bir Tenacious D kaydında görebileceğimizi açıkladı. Ve evet, Jack Black'le çalışmak tam tahmin ettiğimiz gibiymiş.
  
3. "Rock müziğin en iyi adamı olarak biliniyorsunuz. Bu ünvanı başka birine devredecek olsaydın bu kim olurdu?" sorusuna cevabı oldukça net.




4. Geçmişten ya da bugünden istediği bütün müzisyenleri seçip bir grup kurabiliyor olsaydı kimleri seçerdi ve grupta hangi pozisyonda olurdu diye sorulduğunda Dave sustu, gözleri konuştu:




5. Grunge Dave Grohl için hiç ölmemiş.


6. Dave Grohl'un yönetmenliğini yaptığı Sound City isimli belgesel yayınlandı. Film şimdilik gayet popüler ve iyi reaksiyonlar alıyor ama ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturmak Dave Grohl'u çok da heyecanlandırıyormuş gibi durmuyor.


7. Dave Grohl'un şişme bebekli performansını kaçırmışız, eksikleri tamamlamak anlamında önemli.







Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Rope on 27/8/13 3:53 ÖÖ dedi ki...

süper!

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa