19 Aralık 2013 Perşembe

2013: Miley Cyrus

Kimsenin sevmediği kız


Neden değerli?: Sanat ve ifadenin güvenli şemsiyesi altına sığınmadan, göstere göstere ve ısrarla istenenin tam tersini yaptığı, internet alemine sene boyu yükselen dozuyla "Troll'lük öyle yapılmaz böyle yapılır" dediği ve sene boyunca kendinden bahsettirdiği için.


Neyi değiştirdi?: Kendisini. Hannah Montana günlerinden bu yana peşini bırakmayan sevmeyenlerinin negatif hissiyatlarını gerektiği kadar büyütüp doğru yönetmeyi başardı ve yükselen popülaritesiyle eş zamanlı olarak gayet düzgün bir albüm yayınlamayı becerdi. Günün sonunda artık istesek de istemesek de zihinlerimizde yepyeni bir Miley Cyrus var ve pek çoğumuz hala daha yüksek sesle söylemekten çekinsek de Bangerz'daki parçaları gayet iyi biliyor ve dinliyoruz.



2014'te ne alemde?: Aldığı sayısız ödül ve yaptığı iki kocaman hit parça göz önünde bulundurulduğunda 2013 kendisi için bir zıplama tahtası oldu denebilir. Devam eden süreçte cesur hareketlerinin arkası kesilmeyecek olsa da artık müziği ön plana çıkartacağını tahmin etmek zor değil. Açıkçası 2014'te büyük bir isimle işbirliği yapması çok da sürpriz olmaz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa