3 Aralık 2013 Salı

Oradaydık: Flunk

Arayı açmayalım

Ulf Nygaard prodüktörlüğünde, Anja Oyen Vister sesini bizlere tanıştıran grup, Flunk cuma gecesi Salon İKSV'deydi. Biz de grubu ilk defa tam kadro bir şekilde görmek için oradaydık.


Baştan söylemekte fayda var gecenin yıldızı kesinlikle sesiyle bizleri büyüleyen, konuşmasıyla da gözlerimizdeki şirinliğini kat kat arttıran Anja Vister'di. Sonuçta kaç konserde sahneden size "Şişi şeviyorum." deniliyor ki.

Grup olarak ise yaptıkları işten çok memnun oldukları her hallerinden belliydi. Bu duygu seyircilere de yansıdı. Yeri geldiğinde gruba sesiyle, yeri geldiğinde ise minimal danslarıyla eşlik eden bir seyirciyle çok keyifli bir geceydi.

Flunk deyince yaptıkları coverları da unutmamak lazım. Bu coverlardan Kraftwerk yapımı Computer Love ve New Order'ın Blue Monday'i canlı canlı dinlemek gerçekten güzel bir duyguydu. Çok beğendiğim  Karma Police'i canlı dinleme hayalim ise başka bir bahara kaldı.


Bise çıkarken grubun eleman sayısı azaldı. Sahneye sadece gitarist Jo Bakke ile çıkan Anja Vister, son şarkıları bir gitar eşliğinde söyledi.

Konser bitiminde Anja Vister'in tatlılığı devam ediyordu. O gecenin hatırasına fotoğraf çekilme isteğimizi memnuniyetle kabul etti. Bize de o geceyi hatıralarımızda yaşatacak bu fotoğraf kaldı. Umarız grup arayı açmaz ve bu fotoğraflardan bol bol çekilebiliriz.

Gitmeyenler için geceyi yaşayabilmek, gidenler için geceyi yad edebilmek için o gece çalınan şarkılar;

Personal Stereo
Cigarette Burns
If We Kiss
Bummed
As If You Didn't Already Know
Miss Word
Play
Computer Love
Lost Causes
Six Seven Times
Awkward
Queen of the Underground
Blue Monday
Only You
Sit Down

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa