2 Ocak 2014 Perşembe

2013: AlunaGeorge

Dansın 2013 temsilcileri

Neden Değerli?: 2013'de kucağımıza, kulaklarımıza bir grup düştü. İlk etapta yeni keşif sanıp dört bir yandan gizli dinlediğimiz grubun sonralarda herkes tarafından çoktan dinlenildiğini, oradan oraya konuk olduklarını gördük, sevinçle şahit olduk. Biz keşfetmiştik bu çocukları, o yüzden değerliydi. Herkes dinliyordu ve yine o yüzden değerliydi. Aluna Francis ve George Reid harika bir uyuma sahipti; o yüzden değerliydi.

Neyi Değiştirdi?: R&B'ye indie kattıkları albümleri Body Music ile yeni soluk/taze ikili/yepyeni tarz sıfat ikilemelerini bünyesinde toparlayan Aluna George, bildiğimizin ötesindeki soundu ile geleceğin müziğine göz kırpıyor. ''İkili'' işlerine de yeni anlam getiren AlunaGeorge, BBC'nin Sound Of 2013 listesinin ikincisi seçilerek de listelere hızlı girişinden hızlı olmanın tanımını değiştiriyor. Bir de ilk dinlediğimiz zamanlarda bu kadar patlayacağını düşünmüyorduk ama dillerden düşmüyor. Beğeni katsayımız her geçen gün artıyor; bu da diğer bir değişen dinamik.

2014'te ne alemde?: Taze grup olduklarından ve başarılı bir sene geçirdiklerinden bu durumu heba etmeyeceklerini düşünerek güzel işlerin imzası gelecek gibi görünüyor. Henüz konserleri dışında net bir bilgi olmasa da yakında kokusu çıkar, bekleyip göreceğiz.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa