3 Ocak 2014 Cuma

2013: Vampire Weekend

Kolejli çocuklar


Neden değerli?: "Ivy League çıkışlı bir grup ne kadar samimi olabilir?" sorusuna çıldırtıcı bir şekilde yaratıcı yanıtlar buldukları için. Columbia günlerinden bugüne kadar gelen ve 2013'ün en güzel albümü Modern Vampires Of The City'nin en iyi parçası olan Hannah Hunt için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Kelime oyunlarının efendisi Diane Young ve dinledikçe akıllara kazınan Ya Hey'i de unutmayalım.

Neyi değiştirdi?: İlk albümleri Vampire Weekend ve sonrasında gelen Contra kulağa gerçekten bir Amerikan üniversitesinde yapılmış gibi geliyordu. Modern Vampires Of The City ise daha çok karanlık bir New York gününe benziyor. Müzik artık daha olgun - ancak asla sıkıcı değil. Vampire Weekend her şeyden önce büyümenin ve olgunlaşmanın tanımını değiştirdi.


2014'te ne alemde?: Geçtiğimiz sene boyunca çeşitli büyük festivalde sahne alan grup bu yaz da yerinde durmayacak gibi. Ayrıca 26 Ocak'ta düzenlenecek olan 56.Grammy Ödülleri'nde En İyi Alternatif Albüm kategorisinde adaylar. Diğer adaylar oldukça güçlü olsa da bizim oyumuz Vampire Weekend'den yana. 

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa