27 Temmuz 2009 Pazartesi

Madonna Türkiye'ye Geliyor (mu) ?


Umut dünyası



25 Temmuz'da Hürriyet gazetesinde yayınlanan, bugün itibariyle de Türk internet alemine bomba gibi düşen habere göre Madonna Türkiye'ye geliyor !


Böyle yazınca çok gerçekdışı, çok kolpa bir haber gibi gözükse de böyle bir ihtimal gerçekten söz konusu.

Öncelikle yanlışlar:
Yabancı bir siteden alıntılanan bu tur tarihlerine çok da güvenmemek gerekiyor işin aslı, çünkü Madonna'nın kendi sitesinde 1 Eylül'de İsrail'de olacağı yazmasına rağmen bu tabloda kendisi Yunanistan'da gibi gözüküyor.

Sonrasında doğrular:

Konser Eylül'ün ilk iki haftası içerisinde gerçekleşecek, 5 Eylül olma ihtimali gerçekten de yüksek. Olimpiyat stadında gerçekleşeceği konusunda da bir problem yok.

Hangi organizatör firmanın getireceği yüzde yüz kesinleşmedi. Pozitif'in almış olduğu söyleniyor ama elbette bu konuda şu anda resmi bir açıklama beklemek mümkün değil. Öte yandan içeriden aldığımız (cool!) bir bilgiye göre de Pozitif ekibi Olimpiyat Stadı'nı konsere uygun bir hale getirmek için planlama çalışmalarına çoktan başlamış.

Milliyet'in internet sitesine göre konserin bilet fiyatları 100 ile 250 TL arasında değişecek, konserin toplam maliyeti ise 10 milyon TL olacakmış.

Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili daha kesin bilgiler çıktıkça, paylaşmaya devam edeceğiz.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

snw on 28/7/09 3:57 ÖÖ dedi ki...

Hayatın gerçekliğinin beni sürüklediği kafayı mazur görün: Ölmeden gelse iyi olur.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa