14 Ağustos 2009 Cuma

Elton John, Yeni Alice In Chains Albümünde!

Layne Staley'in vefatıyla yaptıkları ve yapabilecekleri yarım kalan Alice In Chains, bu sonbaharda yeni albümleri ve yeni vokalistleriyle geri dönüyor.

Yeterince ilgi çekici olan bu duruma bir de Elton John'ı ekleyin. Elton John, yeni Alice In Chains albümünün, albüme adını veren parçası için piyano çalacak.

Jerry Cantrell, ''Black Gives Way To Blue'' adlı parçanın piyanoya ihtiyaç duyabileceğini hissettiklerinde, akıllarına gelen ilk isimin Elton John olduğunu söylüyor. Elton John'ın teklifi kabul etmesiyse, grup elemanlarını çok sevindirmiş.

Albüm, 29 Eylül'de piyasada olacak.
Share This
Subscribe Here

4 yorum:

snw on 14/8/09 1:24 ÖS dedi ki...

Alice In Chains, yetenekli müzisyenlerden oluşuyor. Layne Staley'nin yerini doldurmak ne kadar mümkün, emin olamıyorum. Yerini doldurmak istediklerinden de emin değildim gerçi ama ilk kayıtlarını dinlediğimde yeni vokalistin fena halde Layne Staleyvari vokal yaptığını fark ettim.

Dİnleyicinin kulağının Layne Staley'e alıştığını biliyoruz, kendisinin özlendiğini de. Belki de böyle bir vokal tercih etmelerinin sebebi de budur.

Ya da her şeyi bir yana bırakıp,kasmadan, tadını çıkarmamız gerekiyordur belki de.

Yiğit Arda Türkoğlu on 14/8/09 1:57 ÖS dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Arel Koray Nalbant on 15/8/09 4:16 ÖÖ dedi ki...

Vokalistleri mefta olmuş grupların yeni bir vokalist olarak eski isimleriyle müziğe devam etmelerini yakışıksız buluyorum...

alice in chains markası başka bir isimle de kullanılabilirdi (EARL GREY TEA - former members of AIC+R.E.Roman gibi). Belki aynı etkiyi yaratmazdı ancak, eski vokaliste saygıda kusur etmemiş olurlardı...

Koray

bsidesaredelicious on 18/8/09 11:44 ÖÖ dedi ki...

yeni vokalli halini 2 sene önce izlemiştim. DuVall sesinin Staley'e benzerliğini gösterdikçe seyircinin içinde bulunduğu o staley'e ihanet ediyormuş duygusu da kalktı..kesinlikle çok iyi bi vokal..

websitelerinde a looking in view gösteriliyor, yeni albumlerindenmiş.. staleyli albumlerde, cantrell'le staleynin besteleri AIC soundunu oluştururdu..bu albümün beni en korkutan tarafı artık bu dengenin bir tarafının olmaması.. cantrell tarzının bütün albümü pantera albümüne dönüştürmesi korkutuyor.. bayıldığım bi gitarist ama solo çalışmaları AIC 'den çok uzak gelmiştir hep bana..a looking view'de o tarz bir şarkı.. sağlam, o ayrı konu..

staley'in yokluğunu elton john kapatabilir mi? editörlerden böyle bir anket istiyorum=)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa