4 Ağustos 2009 Salı

Everybody Here Wants You

Joan as a Police Woman güzel bir insan.

Joan as a Police Woman, bir singer/songwriter (ozan desek ya şuna). Nam-ı diğer Joan Wasser'in muhteşem bir sesi var. Keman çalıyor. Pek yetenekli, pek güzel. Lou Reed, Dave Gahan, Elton John, Antony and the Johnsons, Rufus Wainwright gibi bir sürü isim ve grupla çalışmış/çalışmakta. Ben kendisini Christobel isimli parçasıyla tanıdım. O biraz daha farklı bir şarkı diğer şarkılarına göre. Ancak bu şarkı çok özel bir şarkı bence, dinlediğim en güzel şarkılardan biri olabilir. Siz de dinleyin kesin bu şarkıyı, hayran olmamak işten değil.

Dedikodularımız bununla sınırlı değil. Diyorlar ki Jeff Buckley Everybody Here Wants You isimli muhteşem şarkısını bu hatun için yapmış. İlk duyduğumda fazla şaşırmış olsam da sonra düşüdüm de pek yakışmışlar birbirlerine vakti zamanında. Jeff Buckley'in şarkılarını bu güzel hatuna yazması, Joan Wasser'in Buckley'in zamansız gidişinin ardından (hem de o sıralar beraberlermiş) bunalımlara girmesi gösteriyor ki güzel de bir ilişkiymiş onlarınki.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

gökçe on 5/8/09 9:07 ÖÖ dedi ki...

vay be bunu bilmiordm. :):)

snw on 5/8/09 7:28 ÖS dedi ki...

Zaten böyleleri olmasa, kimse de oturup 4 dakikalık hüzün bombardımanları bestelemez. Kimi şeyleri böyleleri anlamlı kılıyor.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa