6 Eylül 2009 Pazar

20. Efes Pilsen Blues Festivali


Türkiye'nin ilk ve tek blues festivali Efes Pilsen Blues Festivali, 16 Ekim - 21 Kasım tarihlerinde 20. kez Türk blues dinleyicisiyle buluşacak. Efes Pilsen Blues Festival, 20 farklı şehirde, 23 konserle blues hayranlarına bir kez daha unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak.

Fetivalin bu yılki programında yine önemli isimler var: Ateşli ve yetenekli blues müzisyeni Shemekia Copeland, folk ve delta-blues'un bir numarası Terry Evans ve blues dünyasının Master Showman'i Ray Schinnery, 20 şehirde gerçekleşecek 23 konserle blues fırtınası estirecek.

İlk konser Antalya'da. Oradan da Konya, Kayseri, Girne/Kıbrıs, Mersin, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Edirne, Trabzon, Ankara, Eskişehir ve Denizli derken son durak İzmir. Blues severler, ülke çapındaki bu festivali sakın kaçırmayın.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

snw on 10/9/09 7:26 ÖÖ dedi ki...

Festivalin bütün Türkiye'yi dolaşmasını çok yerinde ve ince buluyorum. Ayrıca İstanbul ayağı çok eğlenceli oluyor; yine orada olacağım.

İpek Burcu Şaşmaz on 10/9/09 11:22 ÖÖ dedi ki...

Bluescular geçen sene olduğu gibi yine Boğaziçi Üniversitesi'ne uğrayacaklar. Ayrıntılı bilgiliyi daha sonra blogumuzda paylaşacağız.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa