10 Eylül 2009 Perşembe

Yepyeni Süpergrup: Daylight Division



Daha önce talep görmüş projelerden aşina olduğumuz isimlerin şöhretlerini ve kabiliyetlerini birleştirerek yeni bir oluşum meydana getirmeleri sonsuza kadar ilgi çekeceğe benzer.

Daylight Division örneğinde, grubu oluşturan elemanların birer efsane olduğunu söylemek mümkün değil. Kendileri daha çok, 90'ların ikinci yarısından itibaren Amerika'yı etkisi altına alan çeşitli akımların -daha temiz bir deyişle Modern Amerikan Rock'ın- dönem dönem talep görmüş isimleri.

P.O.D gitaristi Marcos Curiel, Papa Roach eski davulcusu Dave Buckner, Chevelle eski bas gitaristi Joe Loeffler beraber müzik yapmaya karar verdikten sonra ihtiyaç duydukları vokaliste kısa süreli bir arayışla ulaşmışlar: 2006 yılında düzenlenen Rock Star: Supernova yarışmasının galibi Lukas Rossi.

Grup, hızlı bir yaratım süreci sonucunda ortaya çıkardığı iki parçayı MySpace'te tüketilmeye bırakmış halde.

Rock tarihini değiştirecek parçalarla karşı karşıya değiliz gördüğüm kadarıyla. Yine de iyi kayıtlarla ve çok iyi bir Rock vokalistiyle karşılaşacağınızı öngörmek yanlış olmaz.

Fazla düşünmeden, kolayca içine girilebilecek rahat tınılar arayanlar için ideal bir proje.

* Joy Division olmasaydı, epey orjinal bir isim bulduklarını söyleyebilirdim.

MySpace
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Şimdilik "Where I Want To Be" parçaları kulağa hoş geliyor. İyi bir pazarlama/reklam ağı ve bu tarz parçaların ayarında ama birbirinden farklı parçaları oluşturabilirlerse genel çapta dinlenirler düşüncesindeyim.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa