2 Şubat 2010 Salı

Aerosmith Benim!


Aerosmith hala uzlaşamadı.


İki aydan kısa bir süre önce ilaç bağımlılığından dolayı rehabilitsayona giren Steven Tyler'ın menajerleri grubu Steven Tyler'ın yerine yeni birini alma konusunda kararlı oldukları takdirde olayı yasal yoldan çözmekle tehdit etti.

Tyler'ın avukatı grubun menajerine yönelik mektubunda Aerosmith'in Steven Tyler olduğunu belirtirken, menajeri grubun iyiliği adına birlik ve beraberliği sağlamak yerine üyeleri birbirine düşürmekle suçladı.

Konuyla ilgili herkesin kafasının çok karışık olduğuysa aşikar. Steven Tyler ve menajerleri, dava ve mahkemelerin yerine Steven Tyler'ın gruba geri dönüp, yeni bir albüm ve turneyle yola devam etmek istediğini ve buna hazır olduğunu belirtirken, gitarist Joe Perry sanatçının hala rehabilitasyon sürecinde olduğunu, bunun dışında geçirmesi gereken bir takım ameliyatlar sebebiyle 1-1.5 yıl kadar daha gruba dahil olmasının mümkün olmadığını açıkladı.

Bu noktadan sonra tartışmaya ortadan girip hiç anlamayanlar için bir Previously on Aerosmith yapmak boynumuzun borcu: s40e1 - s40e2 - s40e3 - s40e4 -s40e5 - s40e6 - s40e7
Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yani bu Aerosmith'i anlamak mümkün değil. Yani ne demek bütün bunlar. Menajerler nasıl bu kadar etki edebiliyor artık 60ına dayanmış bu koskoca rock ikonu olmuş, Amerika'nın en büyük rock n roll grubuna? Aerosmith zamanında çok battı çok ayağa kaldı 40 yıllık tarihinde. 1979'da Perry ile Brad ayrıldığında geri dönmeyi bilmişlerde ve 1987'de çıkan Permanent Vacation'la rock tarihinin en kayda değer geri dönüşlerinden birini yapmışlardı. Bu menejarleri çok iyi tanımaları lazım. 40 yıllık bir dev üzerinde menajerler nasıl bu kadar etkili, nasıl izin veriyorlar? Tamam 2 yıl ara vermek zor diğer üyeler için ancak tek söylenmesi gereken varki Tyler'ın olmadığı Aerosmith, Aerosmith değildir. Bu 2 yıl için alınacak solist 40 yıllık Aerosmith'e ne gibi bir artı değer getirir ? İşte Sebastian Bach ,Lenny Kravitz, Tesla'nın solisti konuşuluyor. Bence hepsini boşversinler onları canlı izleme isteğimden de vazgeçtim. Steven'ın tedavisi bittikten sonra birkaç konser verip grubu sonlandırsınlar, efsanenin adına zarar gelmemesi için en iyisi bu.

snw on 2/2/10 6:26 ÖS dedi ki...

Büşra!
(Y)
:)

Büşra Mutlu on 3/2/10 1:25 ÖÖ dedi ki...

Danke Cem Berk :)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa