17 Şubat 2010 Çarşamba

Lady Gaga Bu Kez Britney Spears İle


Lady Gaga'nın, Beyonce ile düeti Video Phone'dan sonra sırada Britney Spears var gibi duruyor.

Britney'e olan hayranlığını dile getirmekten çekinmeyen Lady Gaga meşhur olmadan önce de sıkı bir Britney hayranıymış. Britney ile düet yapmak Lady Gaga'nın bir hayaliymiş anlaşılan ve gerçekleşmeye oldukça yakın.

Stüdyoya girmek için gün kararlaştıran ikili en yakın zamanda birlikte çalışmaya başlayacakmış, bakalım sonuç ne olacak.
Share This
Subscribe Here

5 yorum:

Arel Koray Nalbant on 17/2/10 9:28 ÖS dedi ki...

lady gaga - beyonce düetlerinin 2 adet olduğunu hatırlatalım. beyonce'un single'ı olan ''video phone'' , lady gaga'nın albümünde bulunan ''telephone'' .

koray - sıkı lady gaga takipçisi vokalist.

balacan on 17/2/10 10:35 ÖS dedi ki...

oha merak ettim.

gökçe on 17/2/10 11:23 ÖS dedi ki...

evet evet, eklemiş olalım.:)

fatih on 18/2/10 1:57 ÖÖ dedi ki...

Lady Gaga bu kez karga ile diye bir haber çıksa...Birbirimizi sabahlara kadar gagalar, çılgın sevişmelerle alt ve üst kattaki çocukların ruh halini bozardık. Ben çocukken tır şoförü olmak isterdim hep. Bulunduğum ortamdan uzaklaşmanın yegane yolu bu gibi geliyordu sanırım. Şimdi hatırladım, bir sakallı nine vardı bir üst mahallede. Normal kadınmış meğer. Yıllar sonra annemi de bıyıklı görünce çakozladım durumu. Bir dernek 'britney'e acilen don' diye kampanya başlatsa da kız vajinusmus olmasa tututu evlerden uzak. Zira arkadaş ilk sefer hadi kazaydı. Ama 50 seferden sonra insan eeeh yeter ulan diyor yani. Vay be...Bu kadınlarla da evlenen , sevgili olan adamlar var he mi? Güzelim soyunurken çok kasma, daha önce internette gördüm ben onu demiş midir ki kocası?

Adsız dedi ki...

Britney'e zaten düet teklif etmişti Britney kabul etmedi o yüzden Beyonce ile yapmak zorunda kaldı o şarkıları.. İyiki de reddetmiş çünkü Video Phone rezaletti.. İyi bir proje olacaksa güzel olabilir

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa