16 Şubat 2010 Salı

No Doubt: 80 Hitleriyle Kafa Açmak



Gwen Stefani'nin yoğun programından ve annelik ödevlerinden vakit bulmasıyla No Doubt yeni kayıt için çalışmalara başladı.

Oluşumun Gwen Stefani dışındaki kısmı daha önceden yeni kayıt için bir takım çalışmalar yapmış. Ancak Gwen Stefani, kendisinin de işin içine dahil olmasıyla sürecin yeniden başladığını ve oluşumun her zaman yaratıcı sürecin sonunda varmaya alışık olduğu yere yine keyif alarak varacağını belirtti.

Grubun bu süreçte eğlencesini ve yaratıcılığını katalizleyen en önemli materyaller ise 80'ler popu, One-Hit Wonderlar ve 'Guilty Pleasure' mertebesi civarları.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

fatih on 17/2/10 12:53 ÖÖ dedi ki...

şu eteğin bir buçuk santim yukarısı candır canandır...zira beyaz anglo sakson hatunların alayı da bunu keşfetmiştir erkenden...silahıdır 20. ve 21. yüzyıl kadınlarının...önce iki yağ bezesi - ki meme derler- ardından üreme girişi ki - vajina derler- yemiştir bitirmiştir müziği. sonra varoşlarda gençliğinin baharındaki Bahadır ne yapsın? reva mıdır okyanus ötesinden mastürbatif göndermeler, 'beni düşleyin anacım' lar. yoksa bir bardak çayı 5 liraya satan mülk sahibi de insandır o ayrı.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa