1 Şubat 2010 Pazartesi

Yeni Albüm:GO


Türkiye'de,İngilizce şarkıları ve böylece elektronik müziğin üstadı Bedük,yeni albümü GO ile geliyor.10 Şubat itibariyle çıkacak yeni albümünün şarkıları ile 20 Şubat da,Maslak Refresh Venue'de-27 Şubat da Ankara 312 Arena'da albümü ilgiyle bekleyen hayranlarına ulaşacak.

Audiology Records'un yapımcılığından çıkacak "GO"yu Sony Müzik dağıtacak.
Bahadır Tanriover'e poz veren Bedük 12 şarkının yer aldığı albümündeki tüm sözleri, müzikleri kayıt, mix, vokal, düzenlemeler, tüm canlı enstrümanlar, kapak ve kartonet tasarımını da kendisi yaptı. Şarkılardan birine ise Selim Siyami gitarı ile eşlik etti. Aynı şarkıyı da Sertaç Özgümüş ile Bedük birlikte aranjesini yaptı. Başka bir şarkı da ise, New York'ta yaşayan başarılı Türk müzisyen Sinem Saniye vokalleriyle Bedük'e eşlik etti.

Bu albümü ile geldiği noktayı " 'Even Better'da bütün taşlarımı dökmüştüm. 'Dance Revolution’da dans müziği bir devrim niteliğinde, Türk Pop Müziği üstüne vuran sert bir albüm olmuştu. 'GO' da isez tam ikisinin ortasında duran, sound olarak yepyeni şeyler duyacağınız, çoğu zaman, dinleyenleri şaşırtacak tınıların sahip olduğu, 'Bedük' imzalı dans müziğinin sınırlarına dokunan ama aynı zamanda müzikal olarak nerelere geldiğimi de net gösteren oldukça dolu bir albüm oldu diyebilirim. Yapabildiğim en üst müziği yaptım. Albümü dinlerden en ince detaylarında bile bu seviye kendini belli edecek. Müzikalite değil, eğlence de üst sınırda" sözleri ile anlatıyor.


Bedük, "Bu albüm de, 12 parçada da farklı duygular ve akustik elemanların müzik içindeki ağırlığını daha çok hissedeceksiniz" diyor. ''Ayrıca bu albüm de elektronik dans müziğinin çok farklı şekillerde nasıl yapıldığını ve Bedük müziğinin sadece bir bilgisayar mahareti olmadığını, müzikal olarak da ne kadar doldurulabileceğini göreceksiniz.'' "GO" albümünde sıklıkla duyabileceğiniz robot vokallerin dışında konserlerde daha çok duymaya alıştığımız kendine özgü üst düzey vokal tekniklerini de bu albüm de dinleyebilecek müzik severler.

12'inci şarkı olan 'Feels Like Heaven'ı Bedük,bir yaşına giren oğlu Kerem'e yazdı. Ayrıca albümde Franz Ferdinand'ın 'This Fire' da yer alıyor. Bazı sanatçılar gibi sürekli yurt dışına açılma planları olmadığını söyleyen Bedük, "Grammy almak gibi bir hayalim yok. Ülkemde mutluyum. Yurt dışında teklifler gelirse demek ki doğru yoldayım. Ama oraya gitmek için yırtınmıyorum. Benim şarkılarımı ne kadar çok insan dinlerde ben o kadar mutlu oluyorum.Türkiye'de yapılan 'Pop' müziği artık benimle birlikte değişti." sözleri onun iddialı tavrını da hissetirmekte.Albüm şiddetle tavsiye edilebilme tadında...

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Heycanla yeni albümünü bekliyoruz eminim yine bizi çoşturur adrenali yüksek bir albümdür.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa