24 Haziran 2010 Perşembe

Facebook ve Twitter Yakınlaşıyor

Facebook bağlantılarını Twitter'da takip edebilmek



Twitter'ın Türkiye sınırları dahilinde Tipping Point'i aşmasıyla (Facebook için bu durum yıllar önce vuku bulmuştu pek tabii) herkesi daha yakından ilgilendiren bir yakınlaşma gerçekleşiyor.

Twitter geçtiğimiz günlerde, kullanıma açılacak yeni bir application yardımıyla Facebook ve LinkedIn kullanıcılarının, mevzubahis sitelerdeki bağlantılarını Twitter'da da takip edebileceğini duyurdu. Twitter'ın son zamanlardaki dramatik yükselişi ve büyümesi, Facebook yaratıcısı Mark Zuckerberg'in de dikkatini çekmişti ve kendisi, en meşhur gerçeklik bükücülerden Steve Jobs frekansını aratmayacak bir üslupla, Twitter'ın büyüme evresinin geride kaldığını(eldeki verilere tezat oluşturacak biçimde) açıklamıştı.

Bir yandan Facebook ve Twitter'ın kısmi integrasyonu anlamına gelen bu durum hakkında yeni gelişmeler ve açıklamalar mevcut. Twitter, yazılımın çalışmadığını ve sorunun muhtemelen Facebook tarafından kaynaklandığını açıkladıktan sonra Facebook, sorunun giderilmesi için Twitter'la bağlantı halinde olduklarını ve beraber çalıştıklarını açıkladı.

Güncellemelere Mashable'dan ulaşmanız mümkün.

Sosyal medyanın ve devler arası bu yakınlaşmaların sizi korkutması ihtimaline karşı ise, yıllar öncesinden hazırlanmış bir eşlikçiniz var:)
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa