22 Haziran 2010 Salı

Lady Gaga Politika Konuşmak İstiyor

Lady Gaga sıradaki albümünün kayıtlarını tamamladığını açıkladı.



Önümüzdeki sene yayınlanması düşünülen albümün ismini tam yeni yıla başlarken, saatler 12'yi gösterdiğinde açıklamayı planladığını ifade etti. Rolling Stone'a yaptığı açıklamaya göre bunun için albümün ismini dövme olarak yaptırıp, fotoğrafları yayınlama yolunu seçmesi oldukça muhtemel.

Yeni albümle ilgili açıklamalar bununla sınırlı değil tabii ki. Görünüşe göre Gaga-severler -ya da Lady Gaga'nın hitap ettiği şekliyle "little mosters"- bu kez aşk, seks ya da kadın ve erkeğin karşılıklı ilişkisinden daha fazlasından bahseden şarkılarla karşı karşıya kalacaklar. Öyle ki Lady Gaga yeni albümde daha tepkili bir tavra sahip olacağını ve şarkılarında politik mesajlar da bulunacağını net bir dille ifade etti bile.

Lady Gaga'nın politik anlamda vereceği mesajları gerçekten büyük bir merakla beklediğimizi söylemeye gerek yok sanıyorum.
Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Uğur Gezen on 22/6/10 10:13 ÖS dedi ki...

istediği kadar "freak"lere hitap ettiğini iddia etsin, bu kadının en geniş hayran kitlesi ergenlik öncesi yaşlarındaki kızlar. muhtemel sebebi de annelerinin gardırobunu-makyaj çantasını yağmaladıklarında ortaya çıkan sonuçla gaga'nın imajı arasındaki paralellikler olabilir.

burdan "gaga'nın her tarafı politik mesaj olsa ne olur" anlamını çıkarmak opsiyonel.

snw on 23/6/10 1:45 ÖÖ dedi ki...

Eeee... Madonna?

Adsız dedi ki...

Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyoruz efenim.Albümde politik mesajlar olsun veya olmasın bizlere Pop müziği yeniden sevdirdiği için kendisine minnetarız.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa