2 Temmuz 2010 Cuma

İstanbullu Caza Doyacak

Çünkü bu seneki Uluslararası İstanbul Caz Festivali'nin programı pek şahane.





İKSV tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Caz Festivali başladı.

Bu yılki programda 50'nin üzerinde konser şehrin çeşitli mekanlarında caz severlerle buluşacak. Konserlerin yanında, çeşitli mekanlarda düzenlenecek partiler, sokak konserleri, Caz Vapuru ve bu senenin yenisi Tünel Şenliği etkinlikleriyle  İstanbullu'yu caz dolu günler bekliyor. 

Bu sene festivalde yine efsanevi isimler konser verecek: Etkileyici canlı performansıyla Grace Jones, 15 grammy Ödülü sahibi Tony Bennett, Edith Piaf şarkılarını seslendirecek olan Martha Wainwright, funk ve elektronik müziği birleştirerek özellikle genç kitlenin beğenisini toplayan Imogen Heap, İsveç'in Norah Jones'u olarak anılan Lisa Ekdahl, modern R&B ve soul müziğinin en güçlü isimlerinden Seal... 

Bu kadarı yetmez diyorsanız: iksv.org/caz

BÜMK Caz Korosu da festivalde!
'Festival içinde festival' sloganıyla öne çıkan festivalin yeni ayağı Tünel Şenliği. 3 Temmuz Cumartesi günü 18.00 itibariyle Tünel'de çeşitli mekanlarda yapılacak konserlere ilgi büyük olacak diye tahmin ediliyor. Caz severler, tek bilet alarak o akşamki bütün konserleri izleme şansını elde edecek. Şenlik programında, Larry Graham & Graham Central Station, The Panorama Jazz Band, Emir Aksoy Projecto Cubano, Michiko Ogawa gibi isimler var. Bunun yanında Genç Caz gruplarını da izleme şansımız olacak, bunlardan biri de bu yıl Çin'de düzenlenen World Choir Games'e gitmek üzere olan BÜMK Caz Korosu. BÜMK Caz Korosu, 19.30'da Galata Ana Sahne'de, hem de ücretsiz!
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa