2 Kasım 2010 Salı

Oradaydık:Teoman


Yağmur altında Teoman konseri


Kolpa ve Teoman’ın sahne aldığı 28 Ekim gecesi biz de Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’ndeydik.

Konser gelirinin engelli insanlara yardım amacıyla toplandığı gece, bol yağmurlu ve son derece romantikti.

Saat 20:00 de Kolpa sahnedeydi ancak bize hatta pek çoklarına dinlemek nasip olmadı. Kapı açılışı 19:00 olmasına rağmen kampüsteki arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre bilet satış noktasında ve kampüse giriş kapısında epey uzun bir sıra bizleri bekliyordu. Gençler duyumlara göre hareket etmiş olsa gerek, Beşiktaş Kafe Pi’ye akın söz konusuydu o saatlerde.

Kapıda güvenlik görevlileri ve gönüllü çalışan kulüp öğrencileri bizi karşılamakla kalmayıp çantalarımızı da kontrol ettiler, yani alkol girişi yasaktı.


Konser alanı gerçekten çok kalabalıktı ve doğaldır ki sahne önü çoktan dolmuştu. Teoman’la göz göze gelmem başka baharlara ertelenmişti.

Islıklar ve bilumum sahneye çağırma alkışlarının sona ermesiyle Teoman, Rüzgar Gülü ile sahnedeydi. Önce coşturdu, sonra ağlattı. Çoban Yıldızı, Aşk Kırıntıları ve Paramparça ile tabiri caizse paramparça olan sevgili gençler, Renkli Rüyalar Oteli’nde kendilerini kaybettiler. Hep bir ağızdan seslerimiz kısılana kadar eşlik etmemiz de cabası tabiî ki.

Bizi en çok eğlendiren şarkı Mavi Mavi oldu.

00:00 da bitecek olan konser 23:15’te Teoman’ın ‘’Gençler, çok ıslandınız, gidin sıcak bir duş alın, hasta olmayın. ‘’ sözleri ve Yağmur parçasıyla son buldu.

Dediği gibi çok ıslanmıştık, grip, nezle kapıdaydı, Teoman’ı da göremedik. Ancak son zamanlarda gittiğim en samimi konserdi ve Teoman her zaman olduğu gibi sahnesinde yine çok iyiydi.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa