28 Ocak 2011 Cuma

Next Big Thing: Sunday Girl


Bu, Sunday Girl'ü "keşfedenlerden" olmak için son şansınız olabilir

Sunday Girl'le sansasyonsuz, alternatif olma kaygısı içermeden, kulaklarınıza doldurabildiğiniz kadar popa hazır olun. Çok yakında etiket tutmayan tavrıyla herkes ondan bahsediyor olacak.

Jade Williams, nam-ı diğer Sunday Girl'ün hikayesi annesi tarafından bir hipnoz uzmanına sürüklenmesiyle başlıyor. Hipnoz seansınının hemen ardından odasının kapalı kapıları ardındaki kişisel sahnesi dışında yeteneğini sergilemeye cesaret edebilmesiyle gelişme bölümüne hızlı bir geçiş yapıyoruz. Devam eden süreçte skadan caza uzanan bir skalada, pek çok grupta vokallik yaparken, pazar günlerini de bir pet shop'ta çalışarak değerlendiriyor ve yıllar süren pazar mesaileri süresince adını bilmeyenlerin ona taktığı Sunday Girl ismiyle farkında olmadan gelecekteki sahne adını alıyor.





Londra'da bir barda sahne aldığı sırada bir menajer tarafından fark edilip kendisini müzik yapımcılarının karşısında bulması hikayenin özlemle beklenen klişesi. Devamında coverlar, coverların yerlerini bestelere bırakması derken heyecan yükselmeye başlıyor.




Şu sıralar albüm hazırlıklarının yanı sıra Wimbledon College of Art'ta set tasarımı lisansıyla meşgul olan Jade Willams'ın hikayesinin önemli zirve noktalarından birinin yakında çıkacak albümü olduğunu tahmin etmek mümkün, yine de hikayenin devamına daha yakından tanıklık etmek isteyenler için sık sık güncellenen bloguna da işaret etmek gerek.
.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa