14 Ocak 2011 Cuma

Obsesif Kompülsif Albüm

Chris Martin diyor ki yeni albüm konsept albüm olacak.  


Coldplay daha önce 2010 bitmeden yeni albümü yayınlayacaklarını duyurmuştu. Ama yeni yılda sadece noel şarkısı yayınlayarak ağzımıza bir parmak bal çaldılar. Üstelik şarkı o kadar da güzel değildi.

Hala belli değil albümün ne zaman çıkacağı ama albümün içeriği nasıl olacak belli oldu. Albüm çok ilginç bir şekilde hayat, iyi ve kötü şeyler hakkında kişisel bir şeyleri bulabileceğimiz bir albüm olacakmış. "Ne de yaratıcılar!" dediniz,duydum ama merak etmeyin haberin ilginç olan kısmı şimdi: Albüm konsept albüm olacakış ve konsept aşk, bağımlılık ve obsesif kompülsif bozukluk çerçevesinde dönecekmiş.

İlk ikisi kolay da obsesif kompulsif bozukluğu nasıl albümün odak merkezine koyacaklar çok merak ediyorum. Gruptan biri psikoloji ya da psikiyatriye mi merak saldı, ne oldu... Neyse artık albüm çıkınca göreceğiz, nasıl olmuş ya da olmuş mu.

Bir de albüm için Brian Eno ve Marcus Dravs çalıştıklarını söyleyelim, tam olsun.
Share This
Subscribe Here

5 yorum:

Adsız dedi ki...

chris martin dediyse feci olucaktır.obsesif kompulsif kısmı benimde ilgimi çekti.merakla bekliyoruuz.

Sinan Ceylan on 14/1/11 7:01 ÖS dedi ki...

Merak uyandırıcı bir gelişme. Teşekkürler.

elysion dedi ki...

obsesif kompulsif bozukluk aşkın adı konmayan bir getirisidir aslında aşk ve bağımlılıkla çok alakalı.sırf bunu farkedebildikleri için beklenir.

Uğur Gezen on 18/1/11 7:51 ÖS dedi ki...

i will possess your heart'ın obsesifliğinin yarısını verebilseler chris martin'e bambaşka bi gözle bakabilirim. kırk kere söylersen olur ihtimaline karşı da bu iddiayı bir daha tekrarlamamaya çalışacağım.

fortunato on 22/1/11 1:56 ÖÖ dedi ki...

her takıntı hali obsessif kompulsif bozukluk olarak nitelenmesin, zira değildir. bu mevzuyu albümde ne şekilde işleyecekler yada işleyebilecekler mi göreceğiz.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa