5 Şubat 2011 Cumartesi

+18: Christina Aguilera - Dirrty

Let's get dirty


Bize Geçelim Mi?: Christina Aguilera, "Prensiplerim var ama bir yandan da hormonlarım bastırıyor" tavrı ve "Sevdiğini serbest bırak dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" naifliğiyle yaşıtları için alt komşunun bir anda boy atan muhteşem kızı, bir kaç jenerasyon yukarısı içinse kanı kaynayan gençlerden yalnızca bir diğeri niteliğinde. Elde edilenler, biri İspanyolca üç albüm ve dünya çapında tanınmışlık. Yeterli mi? Tabii  ki hayır.

Evet!: 2002'nin son çeyreğinde 4. albüm Stripped'le birlikte bambaşka bir Christina Aguilera sahneye gelir. Devam eden süreçte sıra yalnız duruşuna ve güçlü imajına gelecek olsa da öncesinde zihinlere kendisini bir "kadın" olarak yerleştirmesi gerektiğini bilen Christina oldukça net bir yol seçer: seks. İlk single'ı Dirrty'le birlikte üstü kapalı imaları ya da aşk sözcüklerini bir kenara itip tamamen zevk ve eğlence üzerine kurulu bir anlayışla ve ekstrem bir tarzla geri dönen Aguilera'yı artık görmezden gelmek mümkün değil.


Pişman Mısın?: Klibin dünya çapında elde ettiği başarı bir yana, Christina Aguilera'nın küçük kız imajının bir kenara itilmesiyle birlikte istediğini yapan bir star olduğu fikrinin tohumları zihinlerimize atılmış oldu. Back To Basics'le blues, jazz, soul sularında yüzüp Bionic isimli bir sonraki albümünün çıkışını "fetiş" odaklı klibiyle Not Myself Tonight'la yapması -pek onay almasa da- kimseyi şaşırtmadı. Müziği tavır olarak zaman zaman Dirrty'e yaklaşıp uzaklaşsa da şarkının ve bilhassa klibin zihinlerimizde yarattığı seksi ve sınır tanımayan kadın imajı o günden beri sabit.


Christina Aguilera - Dirrty
Yükleyen nabukodonosour. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa