5 Şubat 2011 Cumartesi

The Adventures Of Ledo And Ix

 
Oyunların güzelliği.

Hepimiz oyun oynuyoruz. Belki şimdiye kadar daha kısıtlı bir kitlenin ilgi alanında olduğu düşünülse de Facebook sonrası çağın en önemli özelliklerinden biri herkesin hayatında bir oyun bulunması. Şu anda daha geniş bir tüketim alanına kavuşmuş olsa da, uzun geçmişi derin bir kültürü de beraberinde getiriyor. Sanatçı Emily Carmichael, bu kültürün estetik ve deneyimlerini harika bir şekilde birlişetirerek bir animasyon serisi yaratmış: The Adventures of Ledo and Ix.



Oyun dünyasının sürrealizmi içerisinde geçen maceralarında oyunların mantksız yönleriyle dalga geçerken iyi öykülerin değişmezlerinden olan içsel dünyaların dışavurumu da görülebiliyor. Yormayan eğlendirici yapısı ve karakterlerinin kişilikleriyle Matt Groening'in harika işi Futurama'dan etkilenmediğini iddia etmek yalan olur.

Şu ana kadar yayınlanmış üç bölümünü Penny Arcade TV aracılığıyla izleyebilirsiniz. Her biri yaklaşık 5 daikika süren bölümlerin hoş espirileriyle size güzel bir vakit geçirteceğini garanti edebilirim.

Eğer izledikten sonra canınız oyun oynamak isterse, daha kaotik bir ortamda geçen ama kesinlike bağımlılık yapıcı Desktop Dungeonsburadan indirebilirsiniz.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa