19 Mart 2011 Cumartesi

Oradaydık: Coca-Cola Blogger Meetup


Maroon 5 konserine gelmek ister misiniz?

Maroon 5'ın ayın 22'sinde gerçekleştireceği 24 Hour Coke Session'ından haberdar olmayan kalmamıştır diye tahmin ediyoruz. Geçtiğimiz Pazar bu ilginç etkinliğin nedenini, nasılını daha ayrıntılı öğrenmek için Coca-Cola'nın davetlisi olarak Blogger's Base'de yerimizi aldık. Bizi çok iyi ağırladılar, duyduklarımızsa fazlasıyla ilgimizi çekti.


Maroon 5 24 Hour Coke Session kısaca grubun 22 Mart günü Londra'da bir stüdyoya kapatılması ve tamamen takipçilerinin yönlendirmeleriyle 24 saatte sıfırdan bir şarkı ortaya çıkarması şeklinde özetlenebilecek bir etkinlik. Bütün üretim sürecini canlı olarak izlemenin yanı sıra Twitter aracılığıyla yaptıkları parçaya müdahaleden, ne yiyip ne içtiklerine, ne dinleyip ne izlediklerine kadar pek çok konuda söz sahibi olmak gibi bir daha ele geçmesi pek mümkün olmayacak bir söz hakkı da sunuluyor.



Bu kadar çok Maroon 5 diyip 15 Nisan'da gerçekleşecek konserden bahsetmemek mümkün değil, tabii ki orada olacağız. Dahası, bizimle birlikte orada olacak bir kişi daha arıyoruz. Ne var ki söz konusu bir kişinin belirlenmesi sürecinde yapılması gerekenler var. Aslında oldukça basit: Maroon 5 ve bir Coca-Cola ürünüyle/logosuyla aynı karede göründüğünüz bir fotoğrafı 24hcokesession@gmail.com adresine konu kısmını "Avaz Avaz - İsminiz" şeklinde doldurup mail olarak atıyorsunuz. Yarın akşam saatler 12'yi gösterene kadar en yaratıcı fotoğrafı gönderen +1'i kapıyor. 


E hadi o zaman!


Share This
Subscribe Here

4 yorum:

Cihan dedi ki...

Kazanan ne zaman açıklanacak acaba?

Büşra Mutlu on 24/3/11 1:09 ÖÖ dedi ki...

Yarışmanın süresi 25 Mart'a kadar uzadı. Dolayısıyla sonuçlar için haftasonunu beklemek gerekecek :)

Adsız dedi ki...

Bir açıklama yapıldı mı kazananla ilgili?

Büşra Mutlu on 4/4/11 1:41 ÖÖ dedi ki...

Evet Facebook ve Twitter yoluyla duyurduk kazananı. Ödül, Gamze Kantarcıoğlu'na gitti :)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa