26 Mayıs 2011 Perşembe

Bu Haftasonu: Sezon Sonu

Son hafta ne yapmalı?

'Sezon son konseri' başlıklı etkinlikleri göz ardı etmenin zor olduğu bir haftasonu yine bizleri bekliyor.

Özellikle son demlerini yaşayan mayıs ayı, son haftasonunu bile birçok etkinlikle doldurmuş durumda. Hazır finallerden önce, havalarda bir o kadar şahaneyken:

27 Mayıs: Arms and Sleepers
B yüzü'nün sezon sonu konuğu Arms and Sleepers. Post rock'ın başrolü oynadığı konserde Kafabidünya ön grup olarak sahne alıyor. 

Söylemekte fayda var: Konser Peyote/Canlı Sahne'de.



27- 29 Mayıs: İstancool 
Vakko Kültür Sanat Vakfı ve Pera Müzesi'nde gerçekleşecek festival sanat, moda, tasarım, edebiyat, film ve müzik alanlarında, ağırladğı önemli isimlerle, uluslararası kültür şölenini yaşatmayı hedefliyor. Cuma günü öğlen saatlerinde başlayacak olan İstancool, film gösterimleri, mini konserler ve röportajlar ile üç gün devam edecek.

Söylemekte fayda var:  Festival ücretsiz.



Man On the Moon filminin yönetmeni Milos Forman, oyuncularından Courtney Love ve film müziğini yapan REM grubunun solisti Michael Stipe bu sene İstancool'da!

28 Mayıs: Freshtival.
Maçka Küçükçiftlikparkı'nda düzenlenecek olan Freshtival, saat 14:00 de kapılarını açıyor. Yine sanatla müziğin iç içe olduğu bir haftasonu vaat eden festival, akşam saatlerinde elektronik, soul ve etnik müziğe hakim grup ve sanatçıların sahne performanslarına yer veriyor.

Söylemekte fayda var: Festivale +18 herkes katılabilir.



Crystal Fighters, Noisettes, Lethfield, Can Bonomo ve Bon Mod bu seneki Freshtival konukları.

28 Mayıs: Die!Die!Die!
İndigo'da sezon kapanış partisi olarak sahnesinde Die!Die!Die grubunu ağırlıyor. Son albümleri Form'u geçen sene yayımlayan grup turneleri kapsamında bu cumartesi İstanbul'da.

Söylemekte fayda var: Experimental/pop/punk cumartesi için yeterince uygun olabilir.




29 Mayıs: Kurt Vile&The Violators
Bant Dergisi ve Converse'in düzenlediği bu ay ki son konserde Kurt Vile ve grubu The Violators'ı ağırlıyor. Yeni albümünden bolca şarkı dinleyebileceğimiz konser, Ghetto'da.




Söylemekte fayda var: İyi eğlenceler!


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa