23 Mayıs 2011 Pazartesi

En Çılgın Proje: Lady Gaga

Hoş geldin Mother Monster



Doğru işler yapmak kadar, bunu doğru zamanda ve doğru kaynaklarla yapmanın önemi ortada. Söz konusu Lady Gaga olunca, bu konuda ne kadar başarılı olduğunu tekrarlamaya gerek yok.Geçtiğimiz hafta Twitter'da yeni bir takipçi rekoru kırdı. Hemen ardından gelen Edge of Glory'li Google reklamıysa şüphesiz ki onu sosyal medyada destekleyenlere bir teşekkürdü.




Geçen haftanın en önemli müzik olaylarından biri Gagaville'di. Oyunu oynadık ama Born This Way albümünü herkesten önce dinleyebilecek kadar puan toplayamadık Buna rağmen albümden üç yeni şarkıyı dinleme şansımız oldu: Mary the Night, Electric Chapel ve Fashion of His Love.

Ama bu şarkıları herkesten önce dinlediğimiz günler artık geride kaldı. Çünkü bu haftanın en önemli müzik olaylarından biri yine Lady Gaga'ya ait. Sene başında hayranlarına vaat ettiği gibi Born This Way bugünden itibaren satışta.

Lady Gaga, başlı başına çılgın bir proje olması ve bunu diğer çılgınlıklarıyla desteklediği için her geçen daha çok ilgimizi çekiyor. Bakalım gelecek hafta ne gibi çılgın projelerle karşımıza çıkacak?
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa