11 Mayıs 2011 Çarşamba

Eurovision'da Sürpriz


Yüksek Sadakat'ın Eurovision macerası çabuk bitti...



Az önce 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nın ilk yarı finali bitti. resmen hevesimiz kursağımızda kaldı . Bu yılki temsilcimiz olan Yüksek Sadakat, biz her ne kadar son ana kadar "ve evet şimdi Türkiye çıkacak!" diye beklesek de, ilk onda yer bulamadı.

İşin ayrıntısı şöyle: Geçen seneki Lena zaferinden sonra Almanya'da düzenlenen yarışmada bugünün yarı finalistleri Türkiye ile birlikte Polonya, Norveç, Arnavutluk, Ermenistan, Sırbistan, Rusya, İsviçre, Gürcistan, Finlandiya, Malta, San Marino, Hırvatistan, İzlanda, Macaristan, Portekiz, Litvanya, Azerbaycan ve Yunanistan'dı ve aralarından Sırbistan, Litvanya, Yunanistan, Azerbaycan, Gürcistan, İsviçre, Macaristan, Finlandiya, Rusya ve İzlanda finale kaldı.

Sonucun böyle olabileceğini öngörebilir miydik? Kişisel yorumlardan öte şu şekilde bir yorum getirelim: şarkı gayet güzeldi ama parlamıyordu, parlatmanın tek yolu sahne şovuydu ama ne yazık ki o coşkuyu performansın hiçbir karesinde bulamadık. Yarışmaya kadar coşkunun yaratılması için en düşük seviyede çaba sarf edilmiş olması da hüsranı hazırlayan bir diğer etmen olarak görülebilir.

Kötü bir performans mıydı? Hayır. Ama Eurovision için iyi bir performans değildi -ki finale kalamadık. Çok üzgünüz.

Neyse, bu işin dinamikleri çok boyutlu. Tüm bunları daha da konuşuruz zaten. Biz yine de bu akşamki performansımızı tekrar izleyelim, yaşadıkları heyecanı anlamaya çalışarak: 


O değil de sonucu beğenmeyen Bülent Özveren telefonu yüzümüze kapattı, yanlış anlamadık değil mi?
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

Unknown on 11/5/11 1:12 ÖÖ dedi ki...

çok doğru tespit! şarkı beklenen patlamayı yapamıyordu, çoşturmuyordu, yükselen bir yeri yoktu.. sahne şovu da olmayınca sonuç kaçınılmazdı...

Avalon on 11/5/11 1:47 ÖÖ dedi ki...

Haha bana bildiğin kızıp kapattı gibi geldi telefonu. Zaten adam bütün gece deliye döndü telefon bağlantısı muhabbetinden..

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa