31 Mayıs 2011 Salı

Kaybedenler Kulübü Bu Akşam Yayında

Saat 23.00'de bineviradyo.com'da



Kaan Çaydamlı ve Mete Avuduk'un doksanlı yıllarda büyük gürültü kopartan radya programı Kaybedenler Kulübü'nden haberdarsınız. Yine bilindiği üzere Tolga Örnek bu radyo programı ile ilgili bir film çekmişti ve biz burada onu incelemiştik:





Filmin ardından ikiliye programın yeniden başlaması için bir çok teklif götürüldü ama böyle bir programın yapılmasının zor olduğunu, belki başka bir projeyle radyolara döneceklerini söylediler.  Sonra bütün bu ısrarlara dayanamayıp bir kereye mahsus Dinamo 103.8'de bir program yaptılar.

Israrlar daha da artmış ve onlar için geri çevirilemez boyutlara gelmiş olacak ki bu akşam saat 23.00'da bineviradyo.com'da tekrar yayındalar. Bundan böyle salı akşamları 23.00 ve pazar akşamları 10.00'da yayında olacaklar.

Eskiden aşina olduğumuz şeylerle yeniden karşılaşmak güzel ama zamanında bu işi popülerlik için yapmıyoruz diyen ve ani bir kararla kararla programlarını bitiren bu adamların, fikirlerini neyin değiştirdiğini merak ediyoruz. Film onların hikayeleri için güzel bir finaldi. Bakalım geri dönüşleri de o kadar iyi olabilecek mi? Program birazdan başlayacak dinleyip öğreneceğiz.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Adsız dedi ki...

inci operasyonu.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa