9 Mayıs 2011 Pazartesi

Next Big Thing: Karmin

Karmin'in bitmek tükenmek bilmez enerjisi sizi de sarsın




Chris Brown'un Lil Wayne, Busta Ryhmes ile düet yaptığı Look At Me Now sevdiğiniz bir şarkı mıdır? 



Cevabınız evet ya da hayır olması önemli değil. Bugün sizle bu şarkının farklı kişiler tarafından söylenilen bambaşka bir versiyonunu paylaşacağız ve buna "next big thing" diyeceğiz. Bu cümlede bahsettiğimiz farklı kişiler kendilerine Karmin diyorlar.



Karmin, Amy ve Nick'ten oluşuyorlar. İkili Berklee College of Music'de okurken tanışmışlar. Okul projeleri için şarkılar yaparken, kendi gruplarını kurmaya karar vermişler. Karmin latince şarkı demek. İkili pek sevimli gruplarının tarzlarını akustik pop olarak adlandırıyorlar. İlk EP'leri Inside Out geçen sene yayınlandı.

Dinlemeye başladığınız andan itibaren Karmin, sizi sarıp sarmalıyor. Amy muazzam diye nitelendirebilecek bir sese sahip. Nick'in eğitimi ise caz üzerine, kendisi bir trombonist. Bu ikili çok sevimli olmalarının yanında çok enerjikler. Yaptıkları işten zevk aldıkları her halleriyle belli oluyor, onları izleyenlerin yüzlerinde küçük güzel bir gülümseme bırakıyorlar.

Şu an Youtube'daki kanallarında coverlar, orijinal şarkıları ve ikili ile ilgili eğlenceli videolar var. Coverları kadar kendi şarkıları da güzel.



Youtube'un yeni bir yıldızın doğuşuna tanıklık edip etmediğini zaman gösterecek. Ama şu an Karmin'in Look At Me Now coverının 11 milyon kişi seyretti. Twitter ve Facebook'daki rakamlara göre de hayranları her geçen gün artıyor.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa