1 Mayıs 2011 Pazar

O Music Awards


Gerçekten internet ünlülerinin mi?



Mtv'nin internet starlarını ödüllendireceğinin haberini senenin başında vermiştik. O Music Awards isimli etkinlik içinde bulunduğumuz haftanın ilk günü başladı ve dün son ödül sahiplerinin de açıklanmasıyla son buldu.

The Open, Ongoing and Online Music Awards şeklinde ifade edilen etkinlikte en iyi müzik blogu, en yenilikçi sanatçı, en iyi hayvan performansı, en iyi hayran coverı gibi pek çok farklı kategoride ödül yine internet aracılığıyla yapılan oylamalarla sahiplerine dağıtıldı.



Bütün ödülleri teker teker sıralamak zor ve gereksiz ama en bahsedilmeye değer olanlardan kısaca söz etmek gerekirse, Best Tweet ödülünün sahibi "I hate when I'm on a flight and I wake up with a water bottle next to me like oh great now I gotta be responsible for this water bottle" tweetiyle Kanye West olurken, Lady Gaga, Most Innovative Artist ve Must Follow Artist on Twitter ödüllerini başkalarına kaptırmadı. Funniest Music Short ödülüyse yaklaşık 84 milyon Youtube izlemesiyle hiç şaşırtıcı olmayan bir şekilde Lonely Island'ın I Just Had Sex videosuna gitti.

Ödül listesinin tamamına bakınca ödüllerin geri kalanının da yukarıdakiler gibi halihazırda MTV'nin desteklediği isimlere gittiği çıkarımını yapmak çok da zor değil. Bize öyle geliyor ki internet odaklı ödüllerin gidebileceği çok daha farklı isimler bulunabilirdi. Kazananların tamamına bir bakın, bakalım bize hak verecek misiniz?

.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa